Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Bordeianu lasă Clujul pentru deșert

Ziarul de Vrancea
15 oct 2020 914 vizualizări

Mijlocașul echipei CFR Cluj Mihai Bordeianu a semnat un contract cu Al Qadisiya, a anunțat gruparea saudită.

Campioana României va primi 1,2 milioane de euro pentru transferul jucătorului.Bordeianu, 28 de ani, a mai evoluat la FC Botoșani, înainte de a ajunge la Cluj, în ianuarie 2018.Mihai Bordeianu are două selecți în echipa națională.Al Qadisiyah a terminat ediția trecită a campionatului Arabiei Saudie pe locul 2 în liga secundă și a obținut promovarea în primul eșalon. Noul sezon al primei ligi saudite începe sâmbătă.

Victorie pentru Ineos

Ecuadorianul Jhonathan Narvaez (Ineos)) s-a impus din evadare în etapa a XII-a din Giro 2020 (Cesenatico-Cesenatico), după ce a parcurs de unul singur ultimii 25 de kilometri, profitând de o problemă tehnică a lui Mark Padun (Bahrein McLaren), care a sosit al doilea. Pe poziția a treia a a sosit Simon Clarke (Education First). Ecuadorianul de 23 de ani fusese campion național pe șosea în 2017, dar de atunci nu a mai bifat vreun rezultat notabil.Clasamentul general rămâne neschimbat pe podium: 1. Joao Almeida; 2. Wilco Kelderman (la 34 s); 3.Peyo Bilbao (la43 s)

Întâmpinat de virus la Parma

Parma a anunțat, miercuri, că patru jucători din lot au contractat noul coronavirus. Potrivit unui comunicat al clubului, trei jucători sunt asimptomatici și unul are simptome ușoare al bolii Covid-19. Gruparea italiană nu a precizat numele fotbaliștilor infectați, dar a precizat că toți sunt în izolare. Ceilalți jucători, care au fost plasați într-o „bulă”, se pot antrena și vor fi testați din nou, în următoarele zile. Atacantul Valentn Mihăilă a fost transferat de curând de CS Universitatea Craiova la echipa din Serie A.Mihăilă urmează un program separat de pregătire, fiind accidentat.

Cinci infectați la Chindia

Chindia Târgoviște a anunțat, ieri, au fost înregistrate cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus în club, trei jucători, un antrenor de la Centrul de Copii și Juniori și un jucător U17.”AFC Chindia Târgoviște anunță că în urma testării RT-PCR din data de 14 octombrie au fost depistate cinci cazuri pozitive de COVID-19: trei jucători, un antrenor de la Centrul de Copii și Juniori și un junior U17. Clubul nostru a luat măsurile care se impun în această situație și așteaptă acum deciziile Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița. Conform Protocolului medical pentru reluarea competițiilor, programarea meciului cu Gaz Metan Mediaș nu este pusă în pericol”, a precizat clubul dâmbovițean. Meciul Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș din etapa a VII-a a Ligii I este programat sâmbătă, de la ora 14.00.

A fugit de carantina rusească

Tenismenul american Sam Querrey (49 ATP) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fugit din Rusia, unde trebuia să participe la turneul de la Sankt Petersburg, riscând o suspendare de până la trei ani pentru încălcarea protocolului sanitar. Querrey a fost testat pozitiv înaintea meciului cu canadianul Denis Shapovalov, din turul I al competiției.Soția și fiul în vârstă de opt luni care l-au însoțit au fost testați și ei pozitiv, toată familia fiind plasată în izolare într-un hotel de lux din Sankt Petersburg.Apoi Sam Querrey ar fi primit un telefon de la cineva care îl anunța că familia lui ar putea fi spitalizată dacă apar simptome. Semifinalistul de la Wimbledon din 2017, îngrijorat că ar putea fi separat de bebelușul său, a decis să-și facă bagajele și să părăsească Rusia cu un zbor privat către o destinație necunoscută.

Juventus a încheiat pe minus

Clubul Juventus Torino a înregistrat piederi de 89,7 de milioane de euro în sezonul 2019/2020, afectat de pandemia de coronavirus. Întrunită ieri dimineață, la Torino, sub președinția lui Andrea Agnelli, Adunarea generală ordinară a acționarilor clubului Juventus Torino a închis bilanțul financiar la 30 iunie 2020. Clubul a anunțat într-un comunicat de presă că bilanțul 2019/2020 s-a încheiat „cu o pierdere de 89,7 milioane de euro, acoperită din rezerva primelor de emisiune”. Și exercițiului financiar 2018/2019 a fost încheiat pe „minus”, de 39,9 milioane euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.