Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Așteptându-l pe Hizo

Ziarul de Vrancea
1 dec 2020 861 vizualizări

Nicolae Grigore este începând de marți noul antrenor principal al Rapidului, el revenind la clubul giuleștean după o pauză de 10 luni.

Grigore (37 de ani) a crescut la club, fiind junior al Rapidului, după care a evoluat pentru echipa mare între 2000 și 2013, cu o pauză de un sezon, în care a jucat pentru FC Brașov. În sezonul trecut, Nicolae Grigore a fost antrenorul secund al lui Daniel Pancu, în liga a II-a. Din staff-ul lui Grigore vor face parte Mihai Iosif și Ștefan Grigorie, antrenori secunzi, și Mihai Nădăban, antrenor de portari. Noul antrenor al echipei Rapid, Nicolae Grigore, a declarat că tehnicianul Viorel Hizo va ocupa o funcție de director în cadrul clubului. Viorel Hizo, în vârstă de 73 de ani, a antrenat Rapidul de cinci ori în carieră,

De la Becali la Halep

Preparatorul fizic Marian Lupu, fost la FCSB, a fost cooptat în echipa Simonei Halep, a anunțat, jucătoarea de pe locul 2 mondial, printr-un scurt film de la antrenamente postat pe contul ei pe Instagram. FCSB a anunțat, la 1 august 2019, pe site-ul oficial, că a pus capăt colaborării cu preparatorul fizic Marian Lupu, care pregătise echipa în ultimii doi ani și jumătate. El a fost deseori criticat de patronul Gigi Becali pentru forma fizică a jucătorilor. În echipa Simonei Halep, Lupul îl înlocuiește pe Teo Cercel, la care a renunțat la începutul anului acesta.

San Paolo se preschimbă în Maradona

Stadionul San Paolo va primi numele lui Diego Maradona de la următorul meciul pe care echipa Napoli îl va disputa pe teren propriu, au anunțat autoritățile locale.”Am citit propunerile alternative, dar până la urmă numele va fi Stadio Diego Armando Maradona. Procedura va fi cât mai rapidă posibil. Astăzi, a avut loc deja o ședință a comisiei și vom încheia procesul. Am motive să cred că numele poate fi oficializat de la următorul meci al echipei Napoli”, a declarat primarul Luigi De Magistris pentru Il Messaggero. Napoli va evolua, pe teren propriu, la 10 decembrie, cu Real Sociedad, în ultima etapă a Grupei F a Ligii Europa. Fostul fotbalist Diego Maradona a încetat din viață, la 25 noiembrie, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani. Maradona a jucat la Napoli între 1984 și 1991, perioadă în care echipa a cucerit două titluri în Serie A, în sezoanele 1986/1987 și 1989/1990, singurele din istoria clubului

Nemțoaicele, fără antrenor principal

Forul național german de profil, precum și EHF, au anunțat, marți, că delegația Germaniei a sosit cu o zi în urmă la Kolding fără antrenorul olandez Henk Groener, aflat încă în carantină după testarea pozitivă din urmă cu circa două săptămâni. Antrenamentele au fost lăsate în seama secundului Alexander Koke, iar lotul speră ca principalul Groener să poată ajunge în siguranță înaintea primului meci din grupa D, joi, cu România.”Antrenorii secunzi Koke și Fuhr au pregătit echipa foarte bine și încă sperăm ca Henk Groener să se alăture echipei înaintea primului meci”, a explicat directorul sportiv al forului național german, Axel Kromer.

Diego a avut inimă uriașă

Medicii legiști au stabilit la autopsia corpului fostului fotbalist Dego Maradona că inima acestuia cântărea 500 de grame, dublu decât normal. La o săptămână de la decesul lui Diego Maradona, anchetatorii încearcă să afle exact ce a cauzat moartea legendei fotbalului argentinian. Sunt examinate probe de urină și sânge, precum și inima lui, deoarece cântărea în jur de 500 grame, dublu față de greutatea normală.Asta reprezintă un mister pentru profesioniștii din domeniul medical care lucrează la acest caz și care trebuie să stabilească dacă Maradona a consumat alcool, droguri sau altă substanță cu puțin timp înainte de moarte, un rezultat crucial în ancheta procurorilor din San Isidro. Fostul fotbalist Diego Maradona a încetat din viață, la 25 noiembrie, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani. 

Bach candidează singur

Thomas Bach va candida pentru un nou mandat la conducerea Comitetului Internațional Olimpic (CIO) și nu va avea adversar, a anunțat forul olimpic. Alegerile vor avea loc la sesiunea CIO, prevăzută în perioada 10-12 martie 2021, la Atena. Ales în 2013, germanul va primi astfel un al doilea și ultim mandat, de această oară de patru ani. În vârstă de 66 de ani, Bach a fost campion olimpic la scrimă pe echipe la Jocurile Olimpice din 1976 de la Montreal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.