Sport

Moți a comis-o la bulgari

Ziarul de Vrancea
17 iul 2019 1001 vizualizări

Ludogoreț a ratat calificarea în turul II preliminar iar Moți a fost eliminat în final *CFR va juca în continuare cu Maccabi Tel Aviv

Ludogoreț, echipa românilor Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru, a fost eliminată, miercuri, din Liga Campionilor. Campioana Bulgariei a pierdut și meciul retur din turul 1 preliminar, de acasă, contra lui Ferencvaros, scor 2-3, iar maghiarii s-au calificat cu 5-3, la general. Meciul a debutat cum se nu putea mai rău pentru campioana ultimelor opt ediții de campionat din Bulgaria. Haratin și Skvarka au punctat în minutele 17 și 21, iar misiunea calificării a devenit tot mai dificilă. Terziev a redus din diferență în minutul 24, iar Swierczok a ratat un penalty cinci minute mai târziu, după ce a încercat o execuție în stilul „Panenka”. După pauză, Claudiu Keșeru a fost introdus pe teren, însă tot maghiarii au înscris. Nguen a dus scorul la 3-1 în minutul 48, iar scorul final, 3-2 pentru campioana Ungariei, a fost stabilit de autogolul lui Heister, din minutul 69. Cosmin Moți a fost eliminat direct după o intervenție foarte dură asupra unui adversar la mijlocul terenului, din minutul 82. Astfel, după 2-1 în tur pentru Ferencvaros, maghiarii s-au impus și la Razgrad, iar campioana Bulgariei a fost eliminată. La gazde, Dragoș Grigore nu a fost inclus în lot.

CFR Cluj va întâlni, la 24 iulie, de la ora 21.00, formația israeliană Maccabi Tel Aviv, în manșa I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Retrurul este programat la 30 iulie, de la ora 20.00, la Netanya.

Programul manșei I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor este următorul: Viktoria Plzen – Olympiakos Pireu; Saburtalo (Georgia)– Dinamo Zagreb, PSV Eindhoven – FC Basel, The New Saints (Țara Galilor) – FC Copenhaga, Sutjeska Niksic (Muntenegru) – Apoel Nikosia (marți), BATE Borîsau – Rosenborg Trondheim, Ferencvaros Budapesta – FC Valetta (Malta), FC Maribor - AIK Stockholm, CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, Crvena Zvezda Belgrad – HJK Helsinki, Celtic Glasgow – Kalju (Estonia), Dundalk – Qarabag (Azerbaidjan).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.