Sport

Monica iese din Top 100

Ziarul de Vrancea
7 nov 2018 632 vizualizări

învinsă în optimi la Limoges, Niculescu coboară 24 de locuri în clasamentul WTA *Ana Bogdan merge în sferturi

Ana Bogdan (71 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului challenger de tenis de la Limoges, cu premii totale de 125.000 de dolari. Ana Bogdan a învins-o în turul doi pe americanca Jamie Loeb (183), scor  6-2, 7-6, într-o oră și 19 minute. Ana a fost condusă cu 1-4 în setul doi. În runda următoare, Bogdan o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre sportiva franceză Audrey Albie (393)și rusoaica Evghenia Rodina (88). Într-un alt meci, Monica Niculescu (78) a fost eliminată cu scorul de 7-6, 2-6, 3-6 de către rusoaica Margarita Gasparian (105). Gasparian s-a impus după un meci de aproape două ore și 40 de minute. Jucătoarea română de 31 de ani era deținătoarea trofeului la Limoges și, pentru că nu și-a apărat rezultatul de anul trecut, va coborî în clasamentul WTA, cel puțin până pe locul 102. Astfel, Monica Niculescu părăsește Top 100 WTA după mai bine de opt ani. Cea mai bună clasare a ei a fost în 2012, locul 28 WTA. Alte rezultate din optimi: Ekaterina Aleksandrova (Rusia) – Renata Voracova (Cehia) 6-4, 6-3; Anna Blinkova (Rusia) – Mandy Minella (Luxemburg) 6-1, 6-1; Vera Zvonareva (Rusia) – Timea Bacsinszky (Elveția) 6-3, 6-2; Pauline Parmentier (Franța) – Tamara Korpatsch (Germania) 6-2, 6-3.

Învinse la simplu, Mihaela Buzărnescu  și Monica Niculescu s-au calificat în semifinale la dublu. Ele au învins cu 6-2, 2-6, 10-7 echipa cehă Petra Krejsova/Jesika Maleckova.  În runda următoare, cele două românce vor întâlni cuplul Veronika Kudermetova/Galina Voskoboeva (Rusia/Kazahstan), cap de serie numărul 3.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.