Sport

Mitriță a îngropat Craiova

Ziarul de Vrancea
10 nov 2018 512 vizualizări

Vedeta CSU a primit două cartonașe galbene pentru simulări și “Știința” s-a chinut să obțină un egal cu Sepsi în Bănie * golul puține și nicio victorie a gazdelor în runda a XVI-a din Liga I

CSU Craiova – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1 (0-1). Burlacu(’84) / Karnițki (’35). Elevii lui Davis Mangia au avut serioase probleme cu echipa covăsneană, deși la început păreau că domină clar. În min. 28, arbitrul Radu Petrescu a acordat ușor o lovitură de pedeapsă lui Mateiu, însă portarul Fejer a prins șutul lui Fedele. Una dintre puținele acțiuni ofensive ale oaspeților s-a soldat cu golul lui Karnițki, după o fază creată de Tandia și Ștefan. În min. 58, Mitriță a cumulat două cartonașe galbene, ambele pentru simulări (!!!) și craiovenii s-au chinuit îngrozitor până când rezerva Burlacu a adus egalarea. Ultimele faze au fost fierbinți:debutantul Adrian Rus a înscris pentru Sepsi, dar arbitrul a anulat golul pentru un presupus fault în atac, iar în ultimele secunde, a fost eliminat și Martic, astfel încât oltenii au terminat meciul în nouă oameni.

* Astra Giurgiu – Politehnica Iași 1-2 (1-0). Gheorghe (’43) / Platini (’51), Cristea (’59 – penalty). Ieșenii au început dezinvolt partida dar în min. 41 au rămas în inferioritate, Sin fiind eliminat după ce a luat două cartonașe galbene. Pe flancul stâng rămas liber s-a inițiat acțiunea din care Astra a deschis scorul. În repriza secundă, introducerea lui Panțîru a fost determinantă, el centrând în careu pentru Platini. Apoi, Belu a comis henț în careu și Cristea a dat lovitura fatală pentru Gigi Mulțescu.

* FC Viitorul – Concordia Chiajna 0-0. În fața unui adversar fără veleități ofensive, Viitorul a jucat frumos în câmp dar n-a reușit să perforeze poarta lui Greab, poate și pentru că Ianis Hagi a părut prea copleșit de convocarea la națională.

* CFR Cluj – Dunărea Călărași 0-0. Scenariu în parte asemănător cu cel de la Ovidiu, în plus ceața persistentă a influențat jocul. Dominarea sterilă a clujenilor, bazată pe centrări spre un Țucudean neinspirat a fost absorbită de apărarea pe două tranșee imaginată de Dan Alexa. Și la Cluj iar se vorbește de Dan Petrescu.

Meciul FC Hermannstadt – FC Botoșani, programat ieri, a fost amânat pentru o oră de arbitrul Andrei Chivulete, din cauza ceții. Cum situația atmosferică nu s-a schimbat, meciul a fost amânat pentru astăzi, la ora 14:00. Aseară s-a mai jucat eternrul derby Dinamo – Steaua. Astăzi mai este programat meciul Gaz Metan Mediaș-  FC Botoșani (ora 21:00).

Etapa viitoare (23-26 noiembrie): Dinamo – Gaz Metan Mediaș (vineri), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Astra Giurgiu, Concordia Chiajna – CFR Cluj (sâmbătă), Dunărea Călărași – FC Hermannstadt, FC Voluntari – FC Viitorul, Politehnica Iași – FCSB (duminică), FC Botoșani – CSU Craiova (luni).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.