Sport

Mișcări de trupe în Liga I

Ziarul de Vrancea
17 ian 2018 532 vizualizări

Dodel se întoarce la FCSB

Valerică Găman a semnat cu echipa lui Gigi Becali, iar Cristi Tănase îi va urma exemplul * Ioniță, aproape sigur la CFR Cluj *Sepsi transferă pe bandă rulantă

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, ieri că mijlocașul Cristian Tănase și fundașul Valerică Găman vor semna contracte cu gruparea sa. Becali spune că el a avut ideea a-l aduce pe Găman și adaugă că fundașul portughez Artur Jorge va părăsi FCSB în vară. Găman a venit din poziția de jucător liber de contract și a semnat un contract cu gruparea lui Gigi Becali. De asemenea, este foarte posibil ca să fie repatriat și Cristian Tănase. Găman și Tănase (cunoscut sub numele de “Dodel”) au fost colegi la Karabukspor. Tot Becali a mai spus că nu-l va aduce pe Ioniță de la Astra, pentru că nu are loc în echipă.

* Și dacă FCSB nu-l vrea pe Ioniță, jucătorul Astrei va ajunge la rivala CFR Cluj,  înțelegerea fiind parafată între cluburi pentru suma de un milion de euro, Dacă marți seară  conducătorul Astrei a dat un răspuns negativ propunerii oamenilor cu putere de decizie din Cluj, Ioan Niculae  a acceptat plusul financiar pus pe masă de ardeleni și a parafat înțelegerea cu CFR, astfel că jucătorul crescut în Giulești va pleca în această dimineață  în cantonamentul echipei lui Dan Petrescu, la Castellon, în Spania.  Ruptura dintre Ioniță și Astra a survenit după ce bucureșteanul nu a fost de acord cu propunerea avansată de șefii din Giurgiu, 50.000 de euro la semnătură și același salariu, 10.000 de euro până în decembrie. Ioniță solicita 100.000 de euro, Niculae a analizat prea mult, iar când a intenționat să-i ofere căpitanului suma cerută, Alex nu a mai fost de acord.

* CSU Craiova a anunțat, ieri, pe site-ul oficial, că a obținut transferul lui Alexandru Mitriță de la Pescara, jucătorul semnând un contract valabil până în vara anului 2021. În prima parte a acestui sezon, Mitriță a jucat la CSU Craiova sub formă de împrumut. El a evoluat în 20 de partide (17 în sezonul regulat al Ligii I Betano, două în Liga Europa contra celor de la AC Milan și unul în Cupa României). 

* Aflată în Antalya pentru pregătirea părții a doua a sezonului de Liga 1, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este foarte activă și pe piața transferurilor, în încercarea de a-și îndeplini obiectivul: salvarea de la retrogradare. Un macedonean, un nigerian și un spaniol sunt ultimii trei jucători pe care conducătorii celor de la Sepsi OSK i-au legitimat. Primii doi, Marko Simonovski (26 de ani) și Benjamin Kuku (22 de ani), sunt atacanți și ultima dată au evoluat la FC Lahti (Finlanda), respectiv FC Botoșani. Ibericul este mijlocașul Alejandro Rodriguez Gorrin (24 de ani) și vine sub formă de împrumut de la Boavista Porto. Toți trei au semnat cu Sepsi pe o perioadă de șase luni, cu drept de prelungire pentru încă un an. La capitolul despărțiri, echipa din Sfântu Gheorghe i-a reziliat contractul pe cale amiabilă și mijlocașului Claudiu Herea. El este dorit de Petrolul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.