Sport

Mișcări de trupe în Liga I

Ziarul de Vrancea
7 ian 2018 1319 vizualizări

Țucudean va semna astăzi cu CFR Cluj * golgeterul de la Mediaș, Mircea Axente, se transferă la Botoșani

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că gruparea pe care o conduce a obținut serviciile atacantului George Țucudean, de la FC Viitorul. “El a semnat pe mail dinainte de Crăciun. Luni semnează originalul și se alătură echipei”, a spus Mureșan la Digi Sport. El a menționat că și l-ar dori la CFR Cluj pe Alexandru Ioniță, de la Astra Giurgiu: “Ioniță e un jucător bun, care ne-ar plăcea, să vedem dacă putem să-l luăm.  Vom încerca să îl transferăm”. Mureșan a precizat că CFR Cluj este “în discuții destul de avansate” cu doi-trei jucători, iar unul dintre fotbaliștii de care gruparea este interesată este din Brazilia. Oficialul CFR Cluj a mai spus că vrea să renunțe la doi sau trei jucători.

* În privința lui Ioniță, finanțatorul Astrei, Ioan Niculae a spus că fotbalistul a refuzat prelungirea contractului, în contextul în care anterior și-a exprimat pretențiile și acestea au fost acceptate. " Nu o să moară Astra dacă pleacă Ioniță! Cerem o sumă cu 7 cifre pentru Ioniță. E un jucător valoros, îl dăm pe nimic?", a spus Niculae la Digi Sport. "După un an și ceva de stat, nu va mai fi același Ioniță", a mai afirmat Ioan Niculae. Potrivit digisport.ro, președintele Astrei Giurgiu, Dănuț Coman a declarat că Ioniță este influențat de agenții săi. De asemenea, Astra a anunțat că atacantul Anthony Le Tallec a semnat pe doi ani și jumătate cu echipa Orléans, locul 13 în clasamentul ligii a doua din Franța.

* Atacantul Mircea Axente a semnat un contract pe un an și jumătate cu FC Botoșani, a anunțat clubul din Liga I, duminică, pe site-ul oficial. Axente se va alătura lotului condus de Costel Enache pentru cantonamentul din Turcia.  Mircea Axente a fost adus din prima ligă din Arabia Saudită de la Al-Faisaly Harmah, fosta echipă a lui Liviu Ciubotariu, aflată pe locul IX în clasament. Atacantul a mai jucat la Gaz Metan Mediaș, Maccabi Netanya (Liga 1 Israel), Ermis Aradippou (Liga 1 Cipru), ASA Târgu Mureș, FC Viitorul, Dinamo, Poli Timișoara, Oțelul Galați, Gloria Buzău și CS Buftea. 

* FCSB a anunțat împrumuturile jucătorilor Vlad Achim, William De Amorim, Daniel Benzar și Marian Pleașcă.Vlad Achim a fost împrumutat la FC Botoșani, în timp ce William De Amorim a fost cedat tot sub formă de împrumut, la Kayserispor (gruparea antrenată de Marius Șumudică) dar cu clauză de achizitie definitivă. Daniel Benzar și Marian Pleașcă vor fi împrumutați la FC Voluntari, echipă care  s-a despărțit pe cale amiabilă de jucătorii Florin Acsinte și Mihai Voduț.

* Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat, că l-a achiziționat pe fundașul spaniol Albert Dalmau Martinez, în vârstă de 25 de ani. Martinez a semnat un contract valabil 18 luni. Tot vineri, Sepsi s-a despărțit de jucătorii Răzvan Damian și Ciprian Răduțoiu. De asemenea, staful tehnic al echipei a fost completat cu Emilian Dolha - antrenor de portari și Marius Dima - preparator fizic.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.