Sport

Mircea Rednic a părăsit “haita”

Ziarul de Vrancea
2 iun 2019 740 vizualizări

Oficial se spune că rezilierea contractului tehnicianului s-a făcut pe cale amiabilă * foarte posibil, Eugen Neagoe va fi noul antrenor al câinilor

Antrenorul Mircea Rednic și-a reziliat contractul cu Dinamo, a anunțat, ieri clubul din Șoseaua “Ștefan cel Mare”. Clubul anunță că reziliera a fost făcută pe cale amiabilă, într-un comunicat prin care se specifică faptul că  “încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei,  locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competițional 2018-2019”. Rednic a schimbat din temelii echipa după venirea sa, iar plecarea din Șoseaua  Ștefan cel Mare vine ca o surpriză în contextul în care a anunțat, la flash-interviul de după meciul cu Voluntari, că Dinamo va avea buget mai mare și va face cinci transferuri pentru sezonul viitor. Rednic voia să se bată la titlu în sezonul viitor. “Acum, ce? Suntem în play-out! Și dacă terminam pe II, ce schimbam? E un an negativ, din punct de vedere sportiv. Ne doream mai mult, dar e bine că n-am retrogradat. Dacă n-aș fi schimbat și aș fi rămas cu aceeași jucători de la început... Mi-am dat seama că riscăm să ne batem la retrogradare. Dacă terminam pe primul loc, ce se întâmpla?”, a spus Mircea Rednic. În ceea ce privea sezonul viitor, când Rednic voia să se bată la titlul cu Dinamo, antrenorul anunțase transferuri importante și un buget mai mare pentru “câini”: “Am avut bani, dar i-am cheltuit. Să uităm cât mai repede acest sezon și să ne pregătim pentru sezonul următor. Lucrăm, suntem în discuții cu jucători. Avem alt buget. O să ne pregătim, să ne axăm pe sezonul viitor. Sigur vor veni jucători, cinci vor veni până la începutul pregătirii. Toată lumea trage la aceeași căruță. Normal că e dezamăgire și supărare, dar trebuie să uităm cât mai repede”, spunea Rednic. Conform unor informații de presă, Rednic pare a nu se mai fi înțeles cu finanțatorul Ionuț Negoiță, tehnicianul recunoscând chiar acest lucru, confirmat și de președintele Daniel Bălănescu. Motivul se arată a fi bugetul pentru transferuri  cerut de Rednic pentru sezonul următor.

La ora redactării acestor rânduri, clubul dinamovist negociază cu Eugen Neagoe preluarea echipei.  Imediat după ce Rednic a fost îndepărtat, conducerea l-a sunat pe fostul secund al lui Victor Pițurcă și a obținut un acord verbal. Momentan, semnătura de pe contract lipsește, dar un anunț oficial în privința numirii lui Neagoe urmează să fie făcut în zilele următoare. Pentru fostul antrenor de la Sepsi va fi a doua perioadă a sa la Dinamo. Ca jucător, Neagoe a jucat la Dinamo  între ianuarie – iulie 1998, fiind transferat, apoi, la Extensiv. Ca antrenor secund, Neagoe a lucrat la: FCSB, Universitatea Craiova, naționala României și Al-Ittihad. Antrenor principal  a fost la Universitatea Craiova, Pandurii, FC Drobeta, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iași și Sepsi.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.