Sport

Mircea Lazăr și-a dat demisia din funcția de președinte al secției de fotbal a CSM Focșani 2007

Ziarul de Vrancea
5 iul 2022 1262 vizualizări

Acest lucru s-a întâmplat, conform informațiilor vehiculate neoficial în mediul online local, luni 4 iulie 2022.Astfel în această zi( n.r. luni 4 iulie 2022), la orele 12:00, profesorul Mircea Lazăr ar fi trimis o adresă către conducerea CSM Focșani 2007.Prin intermediul acesteia Mircea Lazăr a anunțat că-și prezintă demisia din funcția de președinte al sectiei de fotbal  a CSM Focșani 2007.

" Datorită faptului că am reușit și am luat concursul pentru ocuparea funcției de director al Școlii Gimnaziale ”Anghel Saligny” din Focșani, am luat decizia de a demisiona din funcția de președinte al secției de fotbal a CSM Focșani 2007, din motive strict profesionale și de fair - play.

Consider că din acest moment a trebuit să aleg, să fac totul în calitate de director de școală.

De la echipa de fotbal plec cu capul sus.

Am reușit, împreună cu staff-ul tehnic, conducerea clubului, comitetul director și jucătorii echipei, să realizam după 14 ani, să ne calificăm cu echipa Focșaniului în play-off-ul competiției de Liga 3 și să jucăm la barajul de promovare pentru Liga 2!

A fost maxim ce am putut realiza, am fost foarte aproape de finala barajului, unde dacă ajungeam, aveam șansele noastre și azi puteam fi în Liga 2.

Las secția de fotbal pentru cine va veni, in condiții foarte bune, o secție cu o echipă omogenă, puternică și multe alte conditii create, pe care le-am realizat împreună cu colaboratorii mei.

Sper și îmi doresc, ca cei care vor continua, să realizeze mai mult decât am realizat eu.

Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor, prietenilor fotbalului vrâncean, legendelor fotbalului vrâncean, administrației locale si județene, sponsorilor, presei locale, tuturor celor care m-au susținut pe mine și echipa de fotbal a Focșaniului.

Voi rămâne mereu, un suporter fidel al echipei de fotbal a Focșaniului și voi fi primul care voi achiziționa bilete sau abonamente la meciurile echipei din campionatele viitoare, de pe stadionul Milcovul!

Urez sănătate tuturor membrilor secției și la anul să ne bucurăm cu toții în Liga 2!

Profesor Mircea Lazăr "

Mircea Lazar, a fost al patrulea președinte al secției de fotbal de la înființarea clubului În 2007.

Primul președinte a fost Gheorghe Căldare, după care au urmat, Marius Bratu, Nicuță Oprea si pana azi, Mircea Lazăr.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.