Sport

Minuni sibiene în Cupa României

Ziarul de Vrancea
1 mar 2018 645 vizualizări

După Gaz Metan Mediaș, s-a calificat și ACS Hermannstadt în semifinale * s-au reprogramat celelalte două sferturi de finală ale competiției KO

Ceea ce directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, și patronul Gigi Becali au anticipat s-a întâmplat ieri la Sibiu. Echipa locală ACS Hermannstadt a eliminat galonata echipă bucureșteană, câștigând meciul din sferturile de finală ale Cupei României cu 3-0. Meciul ar fi trebuit să aibă loc miercuri, dar a fost amânat din cauza stării terenului.  În min. 11 Bogdan Rusu a profitat de un stop greșit al lui Bălașa, l-a driblat pe Larie și a marcat cu un șut la colțul lung; În min 29, portarul Căbuz a degajat balonul, doi jucători ai gazdelor au deviat cu capul, iar mingea a ajuns la Blănaru, care a marcat cu un șut plasat. O fază interesantă s-a produs în min. 33, când Filip a comis un henț în propriu careu, apoi Danci a atins și el mingea cu mâna, iar arbitrul Cătălin Popa a dictat penalty pentru FCSB. Gazdele au protestat și după mai mult timp asistentul Gabriel Stroe a discutat cu centralul, care a revenit asupra deciziei, dictând lovitură liberă pentru FC Hermannstadt, întrucât hențul lui Filip l-a precedat pe cel al lui Danci. Scorul a fost fixat în min. 62, când Rusu a profitat de o eroare în defensiva FCSB și a înscris cu capul din șase metri. În minutul 74, de la FCSB a fost eliminat Ovidiu Popescu, după ce a primit al doilea cartonaș galben. Portarul Cristian Bălgrădean a debutat la FCSB în acest meci. Antrenorul Nicolae Dică a lăsat acasă o serie de titulari, dar din echipa sa nu au lipsit Budescu (integralist), Man, Fl. Tănase, Coman, iar în repriza secundă a intrat și Gnohéré.

Astfel cea de-a doua semifinalistă a Cupei României este tot din județul Sibiu, calificată după Gaz Metan Mediaș, care a învins Astra Giurgiu cu 1-0. Ieri. s-au stabilit datele și orele de disputare ale celorlalte două partide din sferturi: meciul CSU Craiova – Dinamo se dispută miercuri, 6 martie, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova, de la ora 17:00, în timp ce partida FC Botoșani – CSM Poli Iași se va disputa pe 13 martie, de la ora 17:30 pe terenul primei echipe.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.