Sport

Micii handbaliști de la CSM Focșani 2007 joacă sâmbătă la Vaslui

Cătălin VLĂDESCU
22 sep 2017 2102 vizualizări

Sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 13, în Sala Sporturilor din Vaslui, juniorii III de la CSM Focșani 2007, secția de handbal, dispută meciul din etapa a-II-a campionatului național.

Partida va începe cu copiii noștri pe locul 3 în clasament, cu 2 puncte(golaveraj +6), după CSS Tecuci 2 puncte(+13) și CSŞM Bacău, 2 puncte(+34), doar golaverajul fiind cel care stabilește ierarhia între cele 3 echipe din fruntea clasamentului. Vă reamintim că etapa trecută, focsanenii au trecut de OK Sport Onești, pe teren propriu, cu scorul de 25-19. Referindu-ne la adversarii noștri de sâmbătă, trebuie amintit că aceștia au fost învinși în primul meci de CSS Tecuci, la Tecuci, scor 39-26. La partidă, brigada de arbitraj va fi din Iași, Dan Gogolinca și Silviu Roibu. Copiii noștri pleacă sâmbătă dimineață spre Vaslui, la ora 9:30, cu dorința declarată să obțină victoria, după cum îmi spunea Marius Partene. Vă vom ține la curent.

 

Mai jos, accesând link-ul, puteți vedea regulamentul complet de desfășurare al campionatului național de Juniori III, pentru sezonul competițional 2017-2018.

 

http://www.frh.ro/frh/pdf/regulamente/reg.%20j%203%20-%20masc.%202017-2018.pdf

 

(Cătălin Vlădescu)

 

 

  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.