Sport

Messi suferă, Argentina plânge

Ziarul de Vrancea
19 iun 2019 878 vizualizări

Deși Lionel a înscris singurul gol al echipei sale, din penalty, echipa antrenată de tizul Scaloni n-a reușit să învingă nici Paraguay și riscă eliminarea din grupe la Copa America

În cadrul grupei B a competiției Copa America, echipa Argentinei nu a reușit decât un rezultat de egalitate în fața reprezentativei Paraguayului, scor 1-1. au încheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru Paraguay a marcat Richard Sanchez, în minutul 37, în timp ce pentru Argentina a punctat Lionel Messi, în minutul 57, din penalti. În minutul 62, paraguayanul Derlis Gonzalez a ratat un penalty. Leo Messi a recunoscut că Argentina se află într-un moment dificil la Copa America 2019, după 1-1 cu Paraguay. La finalul jocului, starul „Pumelor” a spus că nu e suficient să îmbraci tricoul echipei naționale pentru a ieși învingător. Messi a egalat în partida cu Paraguay, de la 11 metri, însă Argentina a obținut un nou rezultat dezamăgitor, după eșecul cu 0-2 în fața Columbiei din prima etapă: „Suntem într-o situație complicată. Avem mulți jucători tineri care niciodată n-au trecut prin asemenea momente. Trebuie să ne mobilizăm și să câștigăm împotriva Qatarului, altfel nu avem cum să ne calificăm. Am început bine jocul, am avut o idee de joc, dar ocaziile au întârziat să apară. După ce Paraguay a marcat, lucrurile s-au schimbat total și am început să fim foarte nervoși.Pentru noi era fundamental să câștigăm acest meci cu Paraguay, dar acum nu ne rămâne decât să ne gândim la meciul cu Qatar. Știam că nu va fi ușor la Copa America, mai ales că suntem în căutarea unui prim 11. Și Venezuela a încurcat Brazilia. În ziua de azi nu este suficient să îmbraci tricoul echipei naționale, trebuie să muncești foarte mult pentru cele trei puncte”, a spus Messi, citat de Mundo Deportivo.

În celălalt meci, al grupei, reprezentativa Columbiei și-a asigurat calificarea în sferturile de finală ale Copei America, după ce a învins, joi, cu scorul de 1-0, selecționata Qatarului. Unicul gol al meciului a fost marcat de Zapata, în minutul 86. Clasamentul grupei B: 1. Columbia – 6 p; 2. Paraguay- 4 p; 3. Qatar – 2 p (1-2); 4. Argentina – 2 p (1-3). În ultima etapă, Columbia va întâlni Paraguay, iar Qatar va juca împotriva Argentinei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.