Sport

Messi a văzut roșu

Ziarul de Vrancea
18 ian 2021 714 vizualizări

El a fost eliminat în prelungirile finalei Supercupei Spaniei, pentru lovirea unui adversar fără minge *Barcelona a pierdut trofeul în fața echipei Athletic Bilbao

Formația Athletic Bilbao a câștigat pentru a treia oară Supercupa Spaniei, învingând în finală, duminică seară, la Sevilla, cu scorul de 3-2, echipa FC Barcelona.Griezmann a deschis scorul pentru Barça în min. 41, iar De Marcos a egalat în minutul următor. Tot Griezmann a readus Barcelona în min. 77, dar Villalibre ('90) a dus jocul în prelungiri. După numai trei minute, Williams a înscris golul victoriei pentru basci.Meciul s-a încheiat cu un eveniment în premieră al cărui protagonist a fost Lionel Messi. Vedeta argentiniană a primit primul cartonaș roșu în 754 de meciuri jucate în tricolul echipei FC Barcelona. Frustrat de jocul lui și al echipei sale, Messi a lovit un adeversar fără fără minge, a lovit un adversar, în minutul 120^1 . Arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonașul roșu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR. Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonașe roșii la echipa națională a Argentinei. După eliminarea de duminică, Messi va primi o suspendare de cel puțin două jocuri. Ținând cont de lovitura aplicată intenționat lui Villalibre, pedeapsa ar putea fi de patru partide. Supercupa Spaniei s-a desfășurat sub formă de miniturneu, cu semifinale și finală. Au fost implicate finalistele Cupei Spaniei, Bilbao și Real Sociedad, și primele două echipe dincampionatul trecut, Real Madrid și Barcelona. În prima semifinală, în 13 ianuarie, la Cordoba, FC Barcelona a învins Real Sociedad în urma loviturilor de departajare.În cea de-a doua semifinală, la Malaga, în 14 ianuarie, Athletic Bilbao a trecut de Real Madrid, scor 2-1. Athletic Bilbao a mai câștigat Supercupa în 1984 și 2015.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.