Sport

Messi a răbufnit în Liga Campionilor

Ziarul de Vrancea
19 sep 2018 620 vizualizări

Barcelona, cu argentinianul în zi de grație și autor a trei goluri, a învins cu 4-0 pe PSV Eindhoven în primul meci din noua ediție * spectacol total la partida Liverpool - PSG

Atacantul argentinian Lionel Messi a reușit să înscrie trei goluri pentru FC Barcelona, care a învins, marți seara, pe PSV Eindhoven, scor 4-0, pe “Camp Nou”, într-un meci din prima etapă a grupei B, în noul sezon al Ligii Campionilor la fotbal. Lionel Messi reușește astfel cel de-al optulea hat-trick în Liga Campionilor, argentinianul deținând recordul absolut și depășindu-l pe Cristiano Ronaldo, cu care se afla până acum la egalitate. Messi a marcat în minutul 31 primul gol al actualei ediții a fazei grupelor, din lovitură liberă de la aproximtiv 20 de metri. La fel de spectaculos a marcat Dembélé, în minutul 74, cu un șut la colul lung din afara careului, după o acțiune personală. Messi a înscris din nou, în minutul 77, cu un șut fără preluare, din interiorul careului, după o pasă de la Rakitic. Tot argentinianul a stabilit scorul final, în minutul 87, și tot cu un șut din careu, după o pasă a lui Luis Suarez. Cel mai spectaculos meci al serii de marți a fost cel dintre FC Liverpool și Paris Saint-Germain, încheiat cu scorul de 3-2, după ce “cormoranii” au condus cu 2-0 și au fost egalați, pentru ca Firmino, introduis în final deși se anunțase accidentat să aducă golul victoriei echipei antrenate de Jürgen Klopp. Cu acest meci, FC  Liverpool a întregistrat a șase victorie în toate competițiile, realizând cel mai bun început de sezon din 1957. Ultima oară când Liverpool a avut un astfel de debut de sezon a fost în 1961/1962, adică în urmă cu 57 de ani. Liverpool are cinci victorii în campionatul Angliei, iar marți seară a învins Paris Saint-Germain.

Rezultatele de marți

Grupa A: FC Bruges – Borussia Dortmund 0-1 (0-0). Pulisic (’85); AS Monaco – Atletico Madrid 1-2 (1-2). Grandsir (’18) / Diego Costa (’31), Gimenez (‘45^1).

Grupa B: FC Barcelona – PSV Eindhoven 4-0. Messi (’31, ’77, ’87), Dembélé (’74). Umtiti (B) a fost eliminat în min. 79; Inter Milano – Tottenham Hotspur 2-1 (0-0). Icardi (’85), Vecino (‘90^2) / Eriksen (’53).

Grupa C: Crvena Zvezda Belgrad – SSC Napoli 0-0; FC Liverpool – PSG 3-2 (2-1). Sturridge (’30), Milner (’36 – penalty), Firmino (‘90^2) / Meunier (’40), Mbappé (’83).

Grupa D: Schalke04 – FC Porto 1-1 (0-0). Embolo (’64) / Otavio (’75 – penalty); Galatasaray Istanbul – Lokomotiv Moscova 3-0 (1-0). Rodrigues (‘9), Derdiyok (’67), Inan (‘90^4 – penalty). În minutul 87, Ndiaye (Galatasaray) a fost eliminat.


 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.