Sport

Mesajul emoționant transmis de mama gimnastei vrâncence Ana Maria Bărbosu fiicei sale înaintea Campionatelor Mondiale

Ziarul de Vrancea
31 oct 2022 2111 vizualizări

Gimnasta Ana Maria Bărbosu, legitimată la CSȘ Focșani, se află în aceste zile la Liverpool, unde participă la primul Campionat Mondial din carieră în calitate de sportivă senioară.

Mesajul de încurajare al Pompiliei Bărbosu, mama gimnastei, a fost transmis sub forma unui comentariu la o postare făcută vineri, 28 ocrombrie 2022, pe Facebook, de Federația Română de Gimnastică.

În materialul VIDEO de mai jos, gimnasta vrânceancă Ana Bărbosu (ROU) la sol în timpul antrenamentului pe podium din 28 octombrie la Campionatele Mondiale de la Liverpool, Anglia:

Ce a transmis pe Facebook Federația Română de Gimnastică, cu o zi înainte de intrarea sportivelor Ana Maria Bărbosu și Andreea Preda în calificări în cea de-a doua subdiviziune, prima rotaţie la paralele:

Ana Maria Bărbosu și Andreea Preda sunt încrezătoare după antrenamentul pe podium de la Liverpool. În impunătoarea M&S Bank Arena, gimnastele noastre, debutante la campionatele mondiale, s-au acomodat cu aparatele pe care vor concura.

Însoțite de antrenorii Gina Gogean Groza și Lucian Sandu. Ana și Andreea vor intra în competiție mâine seară, în cea de-a doua subdiviziune a calificărilor la cea de-a 51-a ediție a Campionatelor Mondiale.

Andreea Preda, sol https://www.youtube.com/watch?v=HL4uA9yqUq4 .

Ana Maria Bărbosu, sol https://m.youtube.com/watch?v=GSd5yDw72ks&feature=share .

Rezultatele din calificări și finale pot fi urmărite pe https://live.gymnastics.sport/schedule.php?idevent=15871.”-Federația Română de Gimnastică

Mesajul de încurajare emoționant transmis de mama gimnastei vrâncence Ana Maria Bărbosu înainte de intrare fiicei sale în competiție la Campionatul Mondial din acest an:

Felicitări! Aveți încredere și credință! Vă susținem din tot sufletul, necondiționat, și vă îmbrățișăm cu toate gândurile noastre luminoase și calde și vă mulțumim pentru tot acest preaplin sufletesc! 

Le mulțumim, cu deplină recunoștință, Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului că ne-au binecuvântat cu voi și nădăjduim că prin ajutorul lor veți dobândi împlinirea! 

Bucurați-vă și străluciți!” - Pompilia Barbosu

A 51-a ediție a Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică începe sâmbătă, 29 octombrie 2022, la M&S Bank Arena din Liverpool, Marea Britanie. Printre gimnastele care participă la ediția din acest an se numără și vrânceanca Ana Maria Bărbosu.

Detalii despre lotul României la Campionatele Mondiale de la Liverpool au fost făcute publice de Federația Română de Gimnastică.

 „Delegaţia României a plecat la Liverpool, pentru a participa la cea de-a 51–a ediţie a Campionatelor Mondiale de gimnastica artistică.

În competiția feminină vor participa Ana Maria Bărbosu și Andreea Preda, iar la masculin, Andrei Muntean, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc și Roland Modoianu.

Debutante la mondiale, Ana Maria Bărbosu și Andreea Preda vor concura în calificări în cea de-a doua subdiviziune, prima rotaţie la paralele, în timp ce la masculin, echipa României va intra în competiţie în cea de-a 3-a subdiviziune, prima rotație la bară.

Gimnaștii români sunt însoţiţi de antrenorii Gina Gogean Groza, Lucian Sandu, Marius Berbecar, Marius Urzică și Gerard Speestra.

Competiţia va începe pe 29 octombrie la M&S Bank Arena şi va putea fi urmărită pe următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/WorldArtisticGymnasticsChampionshipsLive/

https://live.fig-gymnastics.com/news.php?idevent=15871

Mult succes gimnaştilor noştri!”-Federația Română de Gimnastică

Reamintim că gimnasta vrânceancă Ana-Maria Bărbosu este legitimată la CSȘ Focșani, unde a fost pregătită de Daniela Trandafir și Cezar Stoica. Din anul 2018, Ana Maria Bărbosu este la Lotul Național de la Deva, unde este antrenată și de marea campioană de la Focșani, Gina Gogean. Sportiva vrânceancă a trecut la senioare la începutul acestui an. Participarea de la Liverpool reprezintă primul Campionat Mondial din cariera de gimnastă senioară a Anei Maria Bărbosu.

La întrecerile Cupei Mondiale din această vară desfășurate în Croația, gimnasta vrânceancă Ana Maria Bărbosu a obținut medalia de aur la sol. La Cupa Mondială Challenge desfășurată în weekendul 08-09 octombrie 2022 la Mersin, Turcia, care a reprezentat ultimul test pentru gimnaştii români înaintea Campionatelor Mondiale de la Liverpool (29 octombrie-6 noiembrie 2022). Gimnasta vrânceancă Ana Maria Bărbosu, legitimată la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Focșani, a fost vedeta zilei în ziua a doua a Cupei Mondiale Challenge de la Mersin, Turcia, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.Cu trei medalii de aur la paralele (13,600), bârnă (13,950) şi sol (12,900), gimnasta Ana Maria Bărbosu de la CSȘ Focșani dovedește și la această competiție că este lidera echipei naționale de gimnastică feminină a României.

De asemenea, în 2020 la Campionatul European din Turcia, gimnasta Ana Maria Bărbosu  legitimată la CSȘ Focșani a câștigat toate finalele pe aparate, cucerind 6 medalii de aur și devenind cea mai bună gimnastă din Europa la categoria ei de vârstă.

Pentru rezultatele obținute la Campionatul European, sportiva a fost premiată de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Focșani cu suma de 3.000 lei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.