Sport

Mercato pe ultimii metri

Ziarul de Vrancea
5 sep 2018 608 vizualizări

CFR Cluj nu renunță la Julio Baptista* achiziții făcute de FC Voluntari și Sepsi

Clubul CFR Cluj a anunțat, ieri că Julio Baptista s-a integrat perfect în echipă și nu și-a manifestat dorința de a pleca de la CFR Cluj. “Ca urmare a ultimelor articole apărute în presa din România, conform cărora Julio Baptista va pleca de la CFR Cluj, dorim să facem următoarele precizări: Julio Baptista este și va fi în continuare jucătorul echipei noastre. Fotbalistul brazilian se simte foarte bine la clubul nostru, s-a integrat perfect în familia CFR și nu și-a manifestat dorința de a părăsi echipa. Cu experiența pe care a acumulat-o în fotbal, Baptista a devenit rapid un jucător important în angrenajul CFR și este un model pentru jucătorii mai tineri”, se arată pe site-ul grupării clujene. “Chiar dacă a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere sportiv după eliminarea din Cupele Europene, clubul nostru își continuă drumul în Liga 1, având același obiectiv, câștigarea campionatului. Ne pregătim pentru meciul cu FCSB și suntem siguri că suporterii “alb-vișinii” ne vor fi din nou alături!”, se menționează în comunicatul campioanei României. Julio Baptista, fost mijlocaș al echipelor Real Madrid, Arsenal și AS Roma, a semnat luna trecută un contract cu CFR Cluj.

* FC Voluntari a anunțat ierică, după revenirea lui Ionuț Balaur de la Dunărea Călărași, i-a legitimat pe Igor Armas și Gabriel Iancu. Cei doi s-au alăturat deja lotului echipei ilfovene aflat în cantonament la Cheile Grădiștei. Igor Armas este un fundaș din Republica Moldova cu 39 de selecții la echipa națională, ce a evoluat până acum la Zimbru Chișinău, Hammarby (Suedia), Kuban Krasnodar (Rusia), și Anji Mahacikala (Rusia). Gabriel Iancu , mijlocaș ofensiv, a jucat până acum pentru Viitorul Constanta, FCSB, Karabukspor (Turcia) și Termalica Nieciecza (Polonia).

* Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunțat, miercuri, că a obținut serviciile portarului Relu Stoian, de la Daco-Getica București. Stoian a semnat un contract pe un sezon.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.