Sport

Mentor de elită pentru Sorana Cîrstea - Kim Clijsters, o fostă mare campioană

Ziarul de Vrancea
3 iul 2018 615 vizualizări

Jucătoarea română de tenis va fi antrenată de fosta vedetă belgiană, Kim Clijstersu

Sorana Cîrstea a anunțat că de săptămâna trecută este antrenată de fosta jucătoare de tenis Kim Clijsters, câștigătoare a patru turnee de Grand Slam și fostă ocupantă a locului I WTA. "După Roland Garros am încheiat colaborarea de trei ani de zile cu domnul Marius Comănescu, am încheiat-o chiar foarte frumos. Eu cu dânsul aveam o relație și la nivel personal, a fost un fel de tată pentru mine în toți acești ani. Am avut trei ani foarte buni, dar simțeam nevoia de o schimbare, și atunci am zis că e momentul. Și acum lucrez cu Kim Clijsters și cu Carl Maes (n.a. fostul antrenor al lui Kim între 1996-2002 și 2011-2012). Lucrez de luni, de o săptămână, de când am venit aici. Sunt extraordinar de încântată, pentru că Kim a fost idolul meu și în momentul în care mi-am pus problema de antrenor, ea a fost prima mea opțiune, primul meu gând. Mă bucur enorm că s-a putut concretiza și sunt extraordinar de încântată să o am alături.  Înseamnă enorm pentru mine și, în momentul de față, sunt foarte încântată pentru viitor", a declarat Cîrstea, pentru site-ul treizecizero.ro.

Ea a precizat că va lucra cu fosta jucătoare belgiană câteva săptămâni pe an: "Avem un număr de săptămâni pe an pe care le-am stabilit. Și în rest voi avea un antrenor care va fi zi de zi cu mine sub comanda lor și vom vedea de la perioadă la perioadă. Momentan, ne concentrăm pe turneul ăsta și după aceea vom mai pune la punct lucruri." În vârstă de 35 de ani, Kim Clijsters a câștigat US Open în 2002, 2003 și 2010, și Australian Open, în 2011.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.