Sport

Memorialul Tomiţă Lazăr are loc la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
7 mai 2018 1769 vizualizări

Sambata 12 mai a.c., Sala Sporturilor Vrancea va fi din nou gazda turneului traditional de taekwondo CUPA VRANCEA, ediţia a şaptea. Întrecea ce poartă denumirea Memorialul Tomiţă Lazăr),  va alinia la start sportivi  din România, dar si din străinătate.  Turneul de taekwondo “CUPA VRANCEA”  este un proiect competitional initiat de catre C.S. ADDRAS TAEKWONDO Focsani in anul 2010, parteneri   fiind  DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT  SI TINERET VRANCEA, precum si Municipalitatea Focsani. De la editie la editie, competitia a crescut atat ca valoare sportiva, cat si sub aspectul numarului de participanti  inscrisi pe grilele de concurs, iar din anul 2016, turneul  este comemorativ, IN MEMORIAM Comisar-sef de politie  “Tomita Lazar”, al carui destin tragic a marcat intreaga comunitate locala, el insusi fiind un om de sport, multiplu medaliat in competiile MAI in diverse probe atletice, precum si din sfera pregatirii specifice cadrelor MAI  si unul dintre primii practicanti de arte martiale din Romania.

Competitia va avea 2 probe de concurs, respectiv lupta (KYORUGHI) si proba de rapiditate a executiei tehnicilor de lovire cu piciorul  (SPEED KICK), proba specifica acestei discipline. In premiera absoluta, din partea sponsorilor competitiei vor fi acordate premii in bani si echipamente celor mai buni sportivi, dupa cum urmeaza:

-  500 lei locul 1 (+ Trofeul “Cel mai bun sportiv  al competitiei”, oferit de catre DJST Vrancea)

-  400 lei locul 2

-  300 lei locul 3

Cei mai buni 3 sportivi ai competitiei vor fi stabiliti de catre soft-ul TOMATO, in functie de urmatoarele criterii:

1.         Numarul mai mare de meciuri castigate

2.         Numarul puctelor accumulate

3.         Victorii obtinute prin KO

4.         Punctaj (pasiv)mai mic

Magazinul DECATHLON  Focsani va oferi echipamente celor mai buni sportivi, masculin + feminin cu varste de 6-17 ani, conform categoriilor de varsta inscrise in concurs, altii decat cei deja premiati in  bani, respectiv:

-  Copii 2 (6-7 ani, M/F)

-  Copii 1 (8-9 ani, M/F)

-  Juniori mici (10-11 ani, M/F)

-  Cadeti (12-14 ani, M/F)

-  Juniori (15-17 ani, M/F)

Partenerul competitiei, DJST Vrancea ofera  Trofeul “CUPA VRANCEA” echipelor clasate pe locurile 1–5 in clasamentul general, precum si diplome (locurile 1,2,3) si diplome de participare tuturor competitorilor.

Biletul de intrare la acest eveniment sportiv costa 10 lei pentru adulti, iar copiii insotiti de parinti au intrarea gratuita. 

O parte din incasari va fi donata  in scop caritabil.

 

PROGRAMUL COMPETITIEI:

         Orele 09.00 – 13.00

LUPTĂ,  categoriile de vârstă:

-  copii 2 (6-7 ani),

-  copii 1 (8-9 ani),

-  juniori mici (10-11 ani)

         Orele 13.00-13.30    Festivitatea de deschidere oficială

         Orele 13.30 – 15.00   pauza de prânz

         Orele 15.00 – 20.00  

LUPTĂ, categoriile de vârstă:

-  cadeți (12-14 ani),

-  juniori (15-17 ani) și

-  seniori (18-30 ani)

 SPEED KICK (lovituri rapide) toate categoriile de vârstă, mai puțin seniori (18 ani +)

In pauza de pranz vor avea loc demonstratii de dans, sustinute de campioni ai dansului de la Clubul Sportiv Alexander’s Dance, precum  si o exceptionala demonstratie de culturism sustinuta de maestrii acestui sport  de la  Clubul Sportiv Ulise Focsani.

Totodata, in semn de omagiu fata de Comisar Sef de politie Tomita Lazar, va fi prezent un detasament din cadrul SAS – IPJ Vrancea. Organizatorii roaga spectatorii sa foloseasca randurile din spatele Salii Sporturilor, facilitand astfel accesul sportivilor catre suprafetele de lupta, delegatiile cluburilor fiind cantonate in primele randuri. “Dorim sa multumim sponsorilor si partenerilor evenimentului: DJST VRANCEA, UMOSERV, ALTDORF TEHNIC, DECATHLON, GO-GO AUTO FOCSANI, SCOALA DE SOFERI MELINTEANU, PENSIUNEA RIX ROOMS. De asemenea, multumim partenerilor media pentru promovarea si mediatizarea evenimentului!”, au transmis organizatorii. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.