Sport

Medalii pentru atleţii vrânceni la naţionalele de la Bucureşti

Dan Chiriac
7 aug 2017 716 vizualizări

u trei medalii de aur şi câte una de argint şi bronz au obţinut sportivii din Vrancea la întrecerile de la Bucureşti

Atleţii vrânceni au obţinut medalii la campionatele naţionale de juniori 1. Întrecerile au avut loc la finalul săptămânii trecute în Bucureşti. Suliţaşul Alexandru Grigore a obţinut locul unu la aruncarea suliţei. Acesta a reuşit o aruncare de 62,86 metri. Pe locul secund a urcat Costel Frisinger, tot de la CSS Adjud. Dragoş Grigore s-a clasat pe locul şase cu o aruncare de 48,28 metri. Rezultatul constiutie cea mai bună performanţă personală a atletului vrâncean. Sportivii sunt pregătiţi de Ioan Ciortan şi Sorin Crăciun. La fete, campioană naţională a devenit adjudeanca Raluca Vrabie, legitimată în prezent la CA Roman. Pe locul trei s-a clasat Georgiana Zglimbea, de la CSS Adjud. În proba de 10.000 de metri marş, Ionuţ Pleşu, fost sportiv al LPS Focşani, legitimat la CS Atletic Adjud, a reuşit să obţină titlul naţional. Sportivul este pregătit de Marius Batog şi Gheorghe Catrinescu. Rezultate bune au reuşit şi ştafetele din Focşani. Ştafeta de 4X400 de metri a obţinut medalia de bronz. Componenţa ştafetei a fost: Ioana Bran, Cătălina Olaru, Andreea Tănase şi Corina Ilinoiu. Antrenorii sportivelor sunt Antonel Ivan, Fănel Iliescu şi Gabriel Alexandrescu. La masculin, ştafeta LPS Focşani s-a clasat pe locul patru în proba de 4x400 de metri. Tot pe locul patru s-a clasat şi ştafeta feminină de 4x100 de metri, în timp ce ştafeta de 4x100 de metri maasculină a încheiat pe locul cinci. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.