Sport

Medalii pentru atleţii de la CSM Focşani 2007 la naţionale

Dan Chiriac
6 feb 2018 875 vizualizări

Evoluţii bune pentru atleţii de la CSM Focşani 2007 la naţionalele de atletism. Întrecerile au avut loc la Bucureşti. Astfel, ştafeta 4x400 metri băieţi a CSM Focsani 2007 s-a clasat pe locul trei la tineret şi locul 5 la seniori. Ştafeta este compusă din Prelipceanu Dumitru,  Gîrleanu Cătălin, Gutu Bogdan, Vasiliu Mihai.  Vasiliu Mihai a ocupat locul 8 la TINERET şi 9 la seniori în proba de 400 metri. În urma acestui rezultat a fost selecţionat în lotul naţional al României   pentru a efectua deplasarea la Balcaniada de juniori 1, la Sofia în Bulgaria. Antrenorii sportivilor sunt Gabriel Alexandrescu şi Marius Batog. Ștafeta LPS Focșani  de 4x400 metri fete s-a clasat pe locul 3 la TINERET şi 6 la seniori. Aceasta este compusă din. Banciu Ana, Cotoi Alexia, Bran Ioana şi Olaru Cătălina. Andreea Rotaru de la LPS Focșani s-a clasat pe locul 6 la TINERET şi 7 la seniori în proba de greutate rezultat 10.50 metri. Nicu Melinteanu a reuşit un record personal în proba de 400 metri 55.63. Antrenorii sportivilor sunt Gabriel Alexandrescu, Gheorghe Alexandrescu, Marius Batog, Fănel Iliescu şi Ivan Antonel. Ștafeta LPS Focsani băieţi fe 4x400 metri a obţinut locul 5 la TINERET şi locul 7 la SENIORI. Aceasta este compusă din Sîrbu Manuel, Păsăroiu Nicu, Toader Alexandru şi Ocheanu Costel. (D.C.)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.