Sport

Meciuri de pregătire puternice pentru handbaliștii de la CSM Focșani 2007

Cătălin VLĂDESCU
7 aug 2018 2033 vizualizări

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 au un program extrem de încărcat în luna august. Băieții noștri se pregătesc cu maximă seriozitate și determinare, la capacitate maximă, pentru ca pe 5 septembrie, data primului joc oficial din acest sezon, cel de la Făgăraș, să atingă forma sportivă necesară obținerii de rezultate foarte bune, atât de așteptate de suporterii alb-abastri, de iubitorii handbalului din Focșani în general.

Vineri 10 august, ora 18:00 și sâmbătă 11 august oră 11:00, “familia de la sala” se reunește pentru meciurile din Polivalentă, cu Dinamo București, campioana ultimelor două sezoane în Liga Națională la handbal. O săptămâna mai târziu, în perioada 17-19 august, echipa condusă de Sandu Iacob, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte va face deplasarea la Făgăraș, acolo unde va participa la un alt mini-turneu de pregătire puternic, în compania echipei locale, CSM Făgăraș dar și a echipei din Baia Mare, CS Minaur Baia Mare. Băieții se vor întoarce apoi acasă, la Focșani, unde-și vor continua pregătirile după programul obișnuit, riguros pus la punct, urmând ca miercuri, 22 august, iubitorii de handbal din Focșani să se poată bucura de un nou joc de pregătire în Polivalentă, probabil tot de la ora 18:00, în compania echipei CS HC Buzău 2012. Perioada de pregătire a noului sezon se va încheia cu jocurile din turneul turdean, în perioada 24-26 august, acolo unde vor avea loc alte două partide extrem de puternice, cu Potaissa Turda și nou promovata, CSM Bacău. Vor fi dealtfel ultimele două prilejuri pentru antrenorii noștri de a ajusta “setările” angrenajului echipei, în regim apropiat de cel din campionat. Într-o cu totul altă ordine de idei, pot să vă spun că în Liga Națională sunt din nou 14 echipe, după retragerea Vasluiului, Universitatea Cluj Napoca fiind invitată de FRH să se înscrie în prima ligă, propunere deja acceptată după cum mărturisea antrenorul ardelenilor, Ioan Ani-Senocico, pe site-ul grupării din inima Transilvaniei. Prin urmare ne așteaptă un sezon frumos și greu, un sezon pentru care băieții noștri se pregătesc, așa după cum i-am văzut la antrenamente, cu maximă seriozitate, determinare, dornici de performanță și hotărâți, mai mult decât oricând, să izbutească un sezon de vis, în primul rând pentru ei și familiile lor, așa cum este și firesc să se întâmple, dar și pentru suporterii alb-albaștri, cealaltă jumătate a “familiei de la sală” #8 (Cătălin Vlădescu)

Citiți și:Echipa de handabal masculin CSM Focșani 2007 participă între 17-19 august,2018, la un turneu de pregătire la Făgăraș;

Concluziile antrenorului CSM Focșani 2007 după primele jocuri ale handbaliștilor:”Muncitori și agresivi în apărare”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.