Sport

Meciuri de minifotbal la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
12 ian 2018 2406 vizualizări

Program încărcat la Sala Polivalentă din Focşani. Sămbătă au loc partide la Cupa Vrancei Stan Gheorghiu, iar duminică se reiau partidele de la Cupa Adi Olteanu la old-boys. În acest moment clasamentul grupei A arată astfel: Grafit Decor 6p, Lăutarii 6p, Progresul 3p, Atletico Textila 3p, Tractorul Năneşti 0p, iar clasamentul grupei B: Voinţa Deep Serv 9p, Sanorom 3p, Steaua 3p, Green Garden Garden 3p, Flacăra Urecheşti 0p. Cupa Vrancei Stan Gheorghiu  este destinată echipelor de minifotbal şi este organizată de Jani Oltianu în colaborare cu DJST Vrancea. Organizatorii au format două grupe de câte cinci echipe. Primele patru se vor califica în sferturi de finală, urmând ca în semifinală să se joace după sistemul 1-3, 2-4. Duminică se joacă etapa a doua la Cupa Adi Olteanu, întrecere rezervată echipelor de old-boys. Programul partidelor este următorul: ora 14,00, Poliția – Foresta Gugești; ora 15,15, GS Mobile – Vrancea Media; 16,30, Finanțe – Prietenii lui Adi; 17,45, Soveja – Doctor GSM. În Cupă a venit o nouă competitoare, Foresta Gugești ce va debuta chiar în faţa campioanei de anul trecut, echipa Poliţiei. Cupa Adi Olteanu la minifotbal va programa în această iarnă ediţia a doua. Întrecerea este destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1978) şi este organizată de Jani Oltianu şi omul de afaceri Vasile Roşca împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. Fostul jucător de fotbal Vasile Roşca şi fost sponsor al echipei de fotbal din Focşani se implică şi în acest an pentru organizarea întrecerii. (D.C.)

 

Programul meciurilor:

Sâmbătă

14.00: Grafit Decor – Tractorul Năneşti

15.15: Atletico Textila – Progresul

Grupa B:

16.30: Steaua – Flacăra Urecheşti

17.45: Sanorom – Green Gardeen Odobeşti

 

Duminică:

14.00 Poliția – Foresta Gugești;

15.15 GS Mobile – Vrancea Media

16.30 Finanțe – Prietenii lui Adi

17.45 Soveja – Doctor GSM

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.