Sport

Meciul sezonului competițional pentru handbaliști: CSM Focșani 2007 – CS Minaur Baia Mare | Să-i învingem încă de la intrarea în Focșani!

Cătălin VLĂDESCU
15 mar 2019 1942 vizualizări

Sâmbătă, la ora 18:30, băieții noștri susțin în Polivalentă, fără îndoială, cel mai important meci din acest sezon competițional, bătălia cea mare, miza fiind participarea în Play Off.  Este un joc de totul sau nimic, un joc pe care sunt convins că-l vom trata așa cum se cuvine: cu atitudine de învingători și abordarea potrivită în funcție de modul în care vor evolua lucrurile în teren

Aceasta este dorința pe care o are Sandu Iacob, antrenorul băieților noștri, aceasta este și dorința suporterilor focșăneni. Partida cu Baia Mare este una de 6 puncte. Victoria atât de dorită la Focșani ar însemna un ecart de 7 puncte între noi și băimăreni, înaintea ultimelor 3 meciuri din sezonul regulat, meciuri în care Minaur mai are de jucat pe teren propriu cu CSM București, în deplasare la Potaissa Turda și acasă cu Dinamo București. Pentru ai noștri, ultimele 3 jocuri arată astfel: deplasare la Constanța, pentru jocul cu Dobrogea Sud, meciul de acasă cu SCM Poli Timișoara și în final, deplasarea la Suceava, pentru jocul cu CSU.

La prima vedere programul echipei noastre pare ceva mai accesibil, dar, evident, cel mai important pas trebuie făcut în partida cu Minaur. Am convingerea că-l vom face! O sală arhiplină va fi alături de băieții noștri, un vulcan care va fierbe și care le va face viața  amară jucătorilor veniți din orașul de la poalelel Munților Gutâi. Suporterii focșăneni știu să facă o atmosferă de neegalat, încurajându-și favoriții cu fair play, din prima până în ultima secundă. La fel se va întâmpla și de această dată, doar că, de data aceasta, băimărenii trebuie învinși încă din momentul în care autocarul lor intră în Focșani! Ne vedem mâine(n.r. sâmbătă, 16 martie) în Polivalentă, să-i încurajăm pe băieții noștri, făcându-le baimarenilor inutilă deplasarea la Focșani. (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.