Sport

Meci greu cu Rîbakina

Ziarul de Vrancea
1 sep 2021 666 vizualizări

Simona Halep va juca diseară cu jucătoarea din Kazahstan, în turul III la Australian Open

Jucătoarea din Kazahstan Elena Rîbakina (20 WTA)s-a calificat în turul al treilea la US Open, fază în care o va întâlni pe Simona Halep. Rîbakina a trecut în turul doi de sportiva franceză Caroline Garcia (n62 WTA), scor 6-1, 6-4, în 65 de minute. Halep și Rîbakina au mai fost adversare de două ori, în 2019 la Wuhan și în 2020 la Dubai. La Wuhan, Halep a abandonat în primul set, la scorul de 5-4 pentru jucătoarea din Kazahstan. La Dubai, românca s-a impus cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6. Meciul Simonei cu Rîbakina se va juca astăzi.

Arîna Sabalenka, numărul doi mondial, s-a calificat după 6-3, 6-1 cu slovena Tamara Zidansek (40 WTA). În turul următor, Sabalenka o va înfrunta pe americanca Danielle Collins (29 WTA).

Alte rezultate, printre picături de ploaie: Elina Svitolina (Ucraina) - Rebeka Masarova (Spania) 6-2, 7-5; Daria Kasatkina (Rusia) - Marketa Vondrousova (Cehia) 3-6, 6-4, 6-4; Sloane Stephens (SUA) - Cori Gauff (SUA) 6-4, 6-2;Kamilla Rahimova (Rusia) - Ekaterina Alexandrova (Rusia) 6-4, 6-1: Viktoria Azarenka (Belarus) - Jasmine Paolini (Italia) 6-3, 7-6; Garbiñe Muguruza (Spania) - Andrea Petkovic (Germania) 6-4, 6-2.

Meciul de dublu feminin, din primul tur, dintre perechea Monica Niculescu/Gabriela Ruse și cuplul Polona Hercog (Slovenia)/Anastasija Sevastova (Letonia) a fost întrerupt la scorul de 6-1, 2-3 pentru românce.

* Grecul Stefanos Tsitsipas, locul 3 mondial, s-a calificat, miercuri, în turul trei la US Open, după un meci în patru seturi în fața francezului Adrian Mannarino, numărul 44 mondial, scor 6-3, 6-4, 6-7. 6-0. În cele două ore și 44 de minute de joc, grecul a reușit din nou să-și enerveze adversarul și publicul, când, după ce a pierdut al treilea set, a plecat la vestiare să se schimbe. De data asta și-a luat o pungă transparentă în care se aflau lucrurile sale și a revenit fără aceasta, pentru a pune astfel capăt suspiciunilor legate de pauzele sale dese. Mai multe meciuri de la US Open, între care și cele de dublu în care ar fi trebuit să evolueze Horia Tecău și Monica Niculescu și Gabriela Ruse, au fost amânate din cauza unei furtuni la New York. În partida Diego Schwartzman (Argentina) – Kevin Anderson (Africa de Sud), a început să plouă chiar în incinta terenului, chiar dacă arena „Louis Armstrong” este acoperită. Meciul a fost întrerupt minute bune și Schwartzman a câștigat cu     7-6, 6-3, 6-4.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.