Sport

Meci egal în duelul fostelor campioane din Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
2 oct 2017 1266 vizualizări

u deşi a condus tot meciul, Naţional Goleşti a trebuit să se mulţumească cu un punct în partida de la Jariştea

Duminică au avut loc partidele din cadrul etapei a treia din cadrul Superligii Altdorf Tehnik. Sâmbătă urma să se dispute partida dintre FCM Adjud şi Unirea Ţifeşti, dar întâlnirea a fost amânată la solicitarea ambelor echipe. Duminică, cel mai interesant meci s-a desfăşurat la Jariştea, acolo unde s-au întâlnit fostele campioane judeţene din Jariştea şi Goleşti. A fost un meci foarte atractiv, cu opt goluri, câte patru de fiecare parte. CS Jariştea este o echipă puternică, ce a arătat în cele trei etape desfăşurate că are valoare şi că poate pune probleme oricărui adversar. Goleştenii au condus cu 2-0  după golurile marcate de Sergiu Sava şi Neagu, dar  gazdele au revenit şi au egalat la 2. Goleştenii au condus cu 3-2 la pauză, dar CS Jariştea a avut puterea să mai revină odată şi să egaleze la trei în minutul 60. Eforturile oaspeţilor păreau să dea roade cu nouă minute înainte de final atunci când Neagu a marcat pentru 4-3. Gazdele nu au renunţat şi au egalat din nou la ultima fază a meciului după reuşita fostului arbitru Maricel Miron. A fost un meci spectaculos între două foste campioane. Dacă goleştenii îşi doresc un nou titlu în acest an, gazdele rămân o formaţie ambiţioasă, la un nou început de drum. Dacă va continua în acest fel, Jariştea va reveni curând pe primele locuri ale fotbalului judeţean. Surpriza etapei s-a consemnat la Gugeşti. Voinţa Cârligele a revenit în lupta pentru calificare în Superligă după ce a învins cu scorul de 3-2. Cu zero puncte după două runde, jucătorii pregătiţi de Corneliu Cherchiu păreau victime sigure pe terenul din Gugeşti. Numai că, Voinţa Cîrligele a arătat că este o formaţie puternică ce poate învinge orice adversar într-o zi fastă. Podgoria Coteşti a obţinut prima victorie din campionat, în deplasare la Bilieşti. Cele mai multe goluri s-au marcat în partida de la Răcoasa, acolo unde FC Panciu s-a impus cu 8-5. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele meciurilor:

Grupa A: Duminică ora 11.00:

Victoria Gugești – Voința Cîrligele 2-3

Sportul Ciorăști – Flacăra Urechești 6-2

Săgeata Biliești – Podgoria Coteşti 2-3

Grupa B: duminică

Ora 10.00: CS Jaristea – Național Golești 4-4

Ora 11.00:

Tractorul Nănești – CS Dumbrăveni 1-3

Unirea Milcovul – Dinamo Tătăranu 3-3

Grupa C:

Sâmbătă ora 17.00: FCM Adjud – Unirea Țifești amânat

Duminică

Gloria Răcoasa – FC Panciu 5-8

CS Homocea – Mausolelul Mărășești 1-3

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.