Sport

Meci de liga a doua, fani de liga a șaptea

Ziarul de Vrancea
14 apr 2018 694 vizualizări

Derbiul ligii a IV-a din București a fost de un nivel ridicat pentru al patrulea eșalon, dar a fost murdărit de manifestările huliganice ale suporterilor din ambele tabere

Academia Rapid a învins CSA Steaua, pe Arena Națională, scor 3-1, într-un meci din Liga IV marcat de incidente Golurile învingătorilor au fost înscrise de Daniel Niculae (’41), Burlacu (’55) și Vlada (’60). Pentru Steaua a înscris Predescu, în minutul 45^7. La finalul partidei, la stația de amplificare s-a anunțat că prin sistemul de turnicheți au trecut în arenă 26.000 de spectatori. Câteva minute mai târziu, la final, s-a făcut o rectificare și s-a anunțat numărul exact al spectatorilor care au asistat la meci: 36.276. La partida de pe Arena Națională suporterii au aruncat de mai multe ori cu petarde și fumigene, provocând întreruperea jocului pentru perioade scurte, în cele două reprize. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene după incidente între fanii celor două formații. În repriza a doua, fanii steliști au aruncat cu scaune înspre jandarmi și după al treilea gol al rapidiștilor, un suporter al Rapidului a intrat pe teren, s-a dus spre galeria stelistă și a făcut scene obscene. El a fost imediat luat de jandarmi, dar fanii steliști au început să arunce cu scaune și petarde în direcția forțelor de ordine. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene și au reținut mai mulți suporteri steliști, dar și pe fanul rapidist. “Incidentele au început în prima repriză, când suporterii steliști au început scandalul și au pornit în grup spre galleria Rapidului și a fost nevoie de intervenția jandarmeriei pentru a despărți cele două grupuri. Ulterior steliștii au aruncat cu scaune, bețe și materiale pirotehnice către jandarmi și am fost nevoiți să folosim substanțe iritant lacrimogene pentru aplanarea conflictului. Au fost identificate mai multe persoane, dar operațiunea ette încă în curs și cu siguranță vor fi aplicate mai multe sancțiuni”, a spus Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei. Clubul organizator, CSA Steaua, a fost amendat de către Jandarmerie cu suma de 1000 de lei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.