Sport

Meci de Divizia A pe stadionul Tineretului

Dan Chiriac
31 mai 2017 641 vizualizări

RCM Galaţi – RC Bîrlad, sâmbătă de la ora 17.00

 

 

 

Iubitorii rugbyului din Focşani vor avea ocazia să vadă un meci de Divizia A pe stadionul Tineretului. Partida RCM Galaţi – RC Bîrlad, se va juca la Focşani, sâmbătă de la ora 17.00. Finala în care se va stabili locul cinci a fost programată să se dispute de Federația Română de Rugby pe teren neutru, stadionul ”Tineretului” din Focșani. După victoria, scor 18 - 15, cu CSU Aurel Vlaicu Arad, din semifinalele grupei pentru stabilirea locurilor 5 - 8, Divizia Națională de Seniori, Rugby Club Municipal Galați a obținut dreptul de a juca în finala pentru stabilirea locurilor 5 - 6. Pentru a ocupa locul cinci la finalul sezonului gălățenii trebuie să treacă de cealaltă învingătoare din semifinale, RC Bârlad.

Rugbiştii U 16 se pregătesc de turneul final de la Constanţa

Echipa de rugby sub 16 ani de la LPS Focşani se pregăteşte pentru o nouă participare la turneul final. Jucătorii pregătiţi de Cătălin Răileanu şi Romică Păun vor participa la faza finală organizată de clubul Cleopatra Mamaia. În perioada 3-10 iunie, focşănenii vor încerca să facă o figură cât mai frumoasă la acest turneu. În ultima etapă a sezonului regulat s-au înregistrat rezultatele: DNJ U16: CSS Tecuci – CSS G. Humor    5-36, CSS Bîrlad –  LPS Focşani   45-7. Pentru echipa din Focşani calificarea la faza finală înseamnă îndeplinirea obiectivului propus la începutul campionatului. Meciurile din grupe vor avea loc pe 4, 6 şi 8 iunie. Finalele se dispută pe 10 iunie. În ultima etapă a campionatului de juniori U 18 s-au înregistrat rezultatele: CTTV Galaţi – CS Poli Iaşi 0-108, LPS Suceava – LPS Focşani 31-0.  (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.