Sport

Mausoleul Mărăşeşti este campioana Ligii de minifotbal

Dan Chiriac
21 mai 2018 1658 vizualizări

Campionatul de minifotbal Liga Autovip şi-a desemnat campioana sezonului 2017-2018. ACS Mausoleul Mărăşeşti a câştigat trofeul de campioană a sezonului după victoria din ultima etapă a play-off-ului, 3-2 cu Flux AS Focşani. Formaţia pregătită de Romeo Dragan a reuşit în play-off 7 victorii din 10 jocuri. Formatia de minifotbal din Mărăşeşti, după patru participari consecutive în Liga de minifotbal, intră în istoria Ligii cu primul trofeu de campioană. Daniel Toader,Ionut Amariei,Remus Mitala,Danut Docan,Bogdan Grigorica,Dragos Labunt,Georgian Dima,Adrian Tontu,Cosmin Padure si Alexandru Raduc, alături de delegaţii echipei, Romeo Dragan şi Ionuţ Popa sunt campionii din Ligă. Bogdan Grigorică a fost desemnat jucătorul sezonului în Liga de minifotbal. Flux AS Focşani, după 8 participari consecutive în Ligă, se califica în premieră la Campionatul Regional zona Nord-Est din postura de vicecampioană. Cîştigătoarea fazei locale a Cupei României Grafit Decor sezonul trecut şi cîştigătoare a SuperCupei la începutul sezonului de minifotbal, formaţia manageriată de Florin Bucovineanu şi pregătită de Claudiu Manta a plecat în play-off de pe poziţia a-5-a. Profitand şi de pasii greşiti ai campioanei, Flux-ul a avut şansa să joace cu trofeul pe masa în ultima etapă a sezonului.Ionel Aurelian a fost desemnat portarul sezonului în Ligă. Medaliata cu bronz a sezonului este AS Tomiţă Lazăr. Aflată la prima participare într-un sezon de minifotbal, echipa poliţiştilor vrânceni au reuşit un parcurs foarte bun.Victoria din ultima etapă, 4-0 cu Green Garden Odobesti, le-a asigurat prezenta pe podiumul campionatul şi o participare la turneul final al Cupei României de la Sibiu. '' Multumim tuturor echipelor care au participat in acest sezon de minifotbal.Multumim partenerilor oficiali din Liga, Autovip Focsani si Decathlon,partener tehnic si le dorim mult succes echipelor care vor reprezenta campionatul local si judetul Vrancea la turneele nationale din acesta stagiune.Ne vom apara titlul de Campioana Regionala la Bistrita,dupa performanta de exceptie realizata de Sanorom Bolotesti sezonul trecut,Campioana Regionala si participare intr-o competitie europeana,EMF Champions League din Slovenia! '', a spus Cristian Vasile,organizatorul Ligii de minifotbal.

 Rezultatele si marcatorii ultimei etape in play-off-ul Ligii Autovip :

Viitorul Campineanca - United 5-0 (2-0) Au marcat Florin Ciubotaru,Florentin Manaila,Razvan Craciun,Iulian Boris,Stanciu Florin

 

AS Tomita Lazar - Green Garden Odobesti 4-0 (2-0) Au marcat Danut Lechea 2,Daniel Maican,Bogdan Atanasiu.

 

ACS Mausoleul Marasesti - Flux AS Focsani 3-2 (2-1) Au marcat Bogdan Grigorica,Georgian Dima,Remus Mitala respectiv Marian Covaci,Sorin Mandrescu.

 

Clasamentul final in Liga: Campioana ACS Mausoleul Marasesti 34 puncte,2 Flux 29 puncte,3 AS Tomita Lazar 28 puncte, 4 Viitorul Campineanca 27 puncte,5 United Focsani 22 puncte si 6 Green Garden Odobesti 18 puncte.

Duminica 27 mai,sunt programate sferturile de finala in Cupa Romaniei GRAFIT DECOR dupa urmatorul program : ACS Mausoleul Marasesti - Green Garden Odobesti,AS Tomita Lazar - Atletico Textila,Flux AS Focsani - Progresul si Viitorul Campineanca - United Focsani.Finala Cupei este programata duminica 3 iunie. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.