Sport

Mausolelul Mărăşeşti şi Flux luptă pentru titlu la liga de minifotbal

Dan Chiriac
14 mai 2018 1392 vizualizări

ACS Mausoleul Mărăşeşti şi Flux AS Focşani sunt echipele calificate la Campionatul Regional zona Nord-Est cu o etapă înainte de finalul sezonului 2017-2018 în Liga Autovip Focşani.Titlul sezonului în Liga de minifotbal se joaca însă în ultima etapă în jocul direct, cu trofeul pe masă. Mausoleul Mărăşeşti are un avans de 2 puncte faţă de formaţia pregătita de Claudiu Manta şi două variante,victorie sau remiză, pentru a câştiga primul titlu din istoria echipei de minifotbal. Câştigătoarea fazei locale a Cupei României Grafit Decor sezonul trecut şi a SuperCupei la începutul sezonului de minifotbal,  Flux AS Focşani are doar varianta victoriei în ultima etapa pentru a-şi completa vitrina cu trofeul de campioană a Ligii. Echipa condusă de Florn Bucovineanu a crezut tot timpul în şansele sale şi ă ajuns acum să dispute finala campionatului cu trofeul pe masă. În penultima etapă din play-off desfăşurata duminică 13 mai, lidera din Mărăşeşti a învins Viitorul Cîmpineanca cu 4-3 după ce au revenit de la 0-2 şi 2-3. Bogdan Grigorică a reuşit un hattrick, iar pe final Viitorul a trecut pe lîngă egalare în două situaţii clare de gol. Flux-ul ă învins cu 2-0 AS Tomiţă Lazăr prin doua goluri înscrise într-un singur minut de joc. Campioana en-titre United Focşani ă reuşit a doua victorie de play-off, 4-3 cu ultima clasată Green Garden Odobeşti. Cu acesta victorie United poate salva sezonul cu o clasare pe locul 4 şi o participare din grupa principală la tragerea la sorţi a sferturilor de finală în Cupa României Grafit Decor, dacă trece în ultima etapă de Viitorul Câmpineanca. Primele două echipe clasate,ACS Mausoleul şi Flux participă la Campionatul Regional de la Bistriţa în timp ce medaliata cu bronz împreună cu câştigătoarea fazei locale a Cupei României Grafit Decor participă în perioada 29 iunie-1 iulie la turneul final al Cupei Romîniei programat la Sibiu.

 

Rezultatele si marcatorii et.9 in Liga Autovip :

 

Viitorul Campineanca - ACS Mausoleul Marasesti 3-4 (2-2) Au marcat Iulian Nita min.4,26 Razvan Craciun min.10 respectiv Bogdan Grigorica min.12,16,34 Adrian Tontu min 29

 

Flux - AS Tomita Lazar 2-0 (2-0) Au marcat Marian Covaci min.10,Mihai Teodorescu min.11

 

Green Garden Odobesti - AS United 3-4 (0-1) Au marcat Cezar Chirita min.26,37 Cosmin Milea min 22 respectiv Ionut Socol min.19,Nicusor Chirica min.22 Catalin Ciobotaru min.23,40.

 

Etapa viitoare programeaza duminica 20 mai jocurile : AS United - Viitorul Campineanca,AS Tomita Lazar - Green Garden Odobesti si ACS Mausoleul Marasesti - Flux AS Focsani.

Clasamentul Ligii Autovip : 1 ACS Mausoleul Marasesti 31 puncte, 2 Flux AS Focsani 29 puncte,3 AS Tomita Lazar 25 puncte,4 Viitorul Campineanca 24 puncte,5 United 22 puncte si Green Garden Odobesti 18 puncte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.