Sport

Mărturisirile celui mai bun sportiv vrâncean al anului 2021: „Mi-aș dori să ne vadă și pe noi cineva!”

Ziarul de Vrancea
31 dec 2021 1803 vizualizări

Atleta Claudia Prisecaru de la CSM Focșani 2007 a fost desemnată cel mai bun sportiv al anului 2021 din județul nostru. Joi, 23 decembrie, și-a primit titlul la Gala Laureaților Sportului Vrâncean.

Luni, 27 decembrie 2021, atleta de la CSM Focșani 2007 a făcut mărturisiri de o sinceritate impresionantă, referitoare la sacrificiile pe care le-a făcut până acum pentru a ajunge la performanțele actuale, dar și la ce estimează că se va întâmpla în continuare. 

„Nu a fost un an așa cum mi-aș fi dorit eu, dar nu pot spune că nu a fost muncit, terminând sezonul numai cu recorduri personale. Cea mai mare dezamăgire a mea a fost că nu m-am calificat la Jocurile Olimpice, dar nu voi renunța niciodată la visul meu, cu siguranță la următoarea mă voi califica! Am ajuns unde sunt acum prin multă muncă, dăruire totală și când spun «dăruire totală», la modul fără viața personală. Întodeauna am pus ceea ce fac pe primul loc și acum am rămas cu aceeași mentalitate, cariera mea nu se va trezi într-o zi și îmi va spune «nu te mai iubesc!». Deci ar trebui să ne gândim la noi mai mult și să facem ce ne place nouă, nu ce le place altora și niciodată să nu renunțam la visurile noastre pentru visele altora!

Mi-aș dori să ne vadă și pe noi cineva! Știu că atletismul nu e un sport de echipă, e unul individual, dar totuși și noi muncim la fel de mult! Timp de 14 ani de când fac eu sport puțini oameni au venit să mă întrebe dacă am nevoie de ceva, i-aș putea numără pe degete. Și sincer nu aș fi vrut mare lucru, doar strictul necesar. Și aici mă refer la echipament, atât, măcar atât…chiar dacă ar fi fost mai multe…! Când am luat medalia de bronz la Campionatul European de Tineret, nici nu am putut să mă bucur de ea. Pentru că știam că e atât de muncită această medalie, încât toată bucuria se transformase într-o mare tristețe! Regret acum că nu am putut să mă bucur, să fiu altfel cu mine însămi pentru că sigur cu aceste emoții rar mă voi întâlni.

Am sperat cu această medalie că ceva se va schimba, dar nu a fost așa. Dacă nu aș fi avut sprijinul clubului CSM Focșani 2007, nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Prin intermediul acesta le mulțumesc din suflet! La fel și domnului antrenor Cristi Orza, care și el mi-a fost mereu alături și încă îmi este si îmi va fi! Trebuie ca sportivii de mare performață să fie ținuți aproape pentru că nu se știe ce vine din urmă sau dacă mai vine ceva. O schimbare e necesară cât mai repede, pentru că toții vrem performață, dar să ne gândim cu ce o facem, pentru că nevoi sunt.

Hai să fim mai buni!

Mulțumesc celor care îmi sunt alături pentru a îndeplini un vis mare.”-Claudia Prisecaru


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.