Sport

Marţi aflăm adversarul de la barajul de promovare

Dan Chiriac
31 mai 2017 788 vizualizări

Printre adversare se vor afla echipele Farul Constanţa, Ştiinţa Bacău, CSM Oradea şi U. Craiova

Federaţia Română de Handbal a anunţat că tragerea la sorţi a meicurilor de baraj pentru menţinere în liga naţională va avea loc marţi 6 iunie. Federalii spun  că trgaerea se va face conform regulamentului în vigoare. În urne vor intra echipele CSM Focşani 2007 şi CSM Făgăraş, din liga naţională, Farul Constanţa şi CSM Oradea, ocupantele locurilor doi în Divizia A şi Ştiinţa Bacău şi U.Craiova, venite de pe locurile 3 în cele două serii ale ligii secunde. În aceste condiţii, Focşaniul nu va juca cu CSM Făgăraş, având două variante de grupă: fie cu Farul Constanţa şi Universitatea Craiova, fie cu Ştiinţa Bacău şi CSM Oradea. Cea de-a doua variantă pare mult mai accesibilă. Elevii lui Viorel Ciubotaru vor juca barajul de menţinere –promovare în liga naţională, la Braşov, la mijlocul lunii iunie, între 14-17 iunie. Printre adversare se vor afla echipele Farul Constanţa, Ştiinţa Bacău, CSM Oradea şi U. Craiova. Dacă adversarii din seria a doua nu par a pune probleme focşănenilor, nu la fel stau lucrurile în cazul echipelor din seria întâi. Farul Constanţa este adversarul de evitat la baraj. Este o formaţie puternică, ce a pierdut promovarea directă în ultima etapă, la Iaşi. Cu o galerie inimoasă, cunoscută după ce a pus bazele proiectului Suport Club Farul Constanţa, handbaliştii de la malul mării par a fi singurii care pot încurca serios planurile focşănenilor. La Bacău nu sunt deocamdată resursele financiare necesare participării în liga naţională. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.