Sport

Marius Cloșcă, portarul de la CSM Focșani 2007, cel mai bun jucător al etapei a-IV-a din Liga Zimbrilor

Cătălin VLĂDESCU
2 oct 2017 2176 vizualizări

Portarul echipei noastre, CSM Focșani 2007, Marius Cloșcă, a fost desemnat de cititorii site-ului handbalvolei.ro, cel mai bun jucător al etapei a-IV-a din Liga Națională la handbal.

Jucătorul nostru s-a aflat într-o companie selectă, alături de alți 6 jucători extrem de importanți din Ligă Zimbrilor: Vitaly Comogorov(Dinamo București), Nikola Arsenic(Potaissa Turda), Filip Marjanovic(Poli Timișoara), Nikola Crnoglavac(HC Dobrogea Sud Constanța), Uros Vilovski(HC Odorhei) și Tudor Stănescu(CSA Steaua București). Portarul va fi premiat de unul dintre cele mai importante branduri de echipament sportiv. Marius este originar din Panciu, localitatea de unde este mama sa, dar s-a născut la Galați. A început handbalul la vârsta de 13 ani avându-l ca antrenor la LPS pe profesorul Florin Drăgan, iar ultimii doi ani ai junioratului i-a petrecut avându-l alături pe profesorul Lucian Tucan. Marius a jucat și pentru HC Vaslui două sezoane, în perioada 2012-2014, de unde a revenit acasă, la Focșani, pentru a juca în Divizie, în sezonul 2014-2015. La finalul acelui sezon, Marius promova în Liga Națională cu orașul cel mai aproape de sufletul său, Focșani, orașul în care-și începuse cariera de handbalist la 13 ani, atunci când nu era decât un pici căruia-i plăcea să stea în poarta de 3m/2m. Am discutat cu Marius, jucătorul care și-a așteptat răbdător rândul “in fața scenei”…” este o victorie pentru mine să scot capul sus dintre atâția jucători cunoscuți, cu nume atât de mari, dar în același timp este o victorie pentru echipa din care fac parte, pentru colegii mei, pentru club și nu în ultimul rând pentru suporterii aceștia minunați. Asta demonstrează că nu trebuie să porți un nume cu notorietate ca să ajungi sus, trebuie doar să muncești și să crezi. Toate acestea trebuie să ne motiveze pe noi, ca echipă. Deși suntem mici în această lume mare a handbalului, putem ajunge sus dacă nu renunțăm la această idee și luptăm pentru ea în fiecare zi”, a încheiat Marius Cloșcă. Felicitări, Marius!( Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.