Sport

Marius Antonescu a semnat cu Colomiers

Dan Chiriac
21 mai 2017 779 vizualizări

Potrivit site-ului FRR.ro, focșăneanul Marius Antonescu, format de regretatul Viorel Ion, va juca în Franța

Internaționalul Marius Antonescu a semnat o înțelegere pentru două sezoane cu Colomiers, cu opțiune de a prelungi cu încă un an, anunță site-ul FRR.ro. El va evolua cu noul său club în ProD2, al doilea eșalon valoric al rugbyului francez. Aici va fi coleg cu alți doi Stejari, Mihai Macovei și Otar Turashvili, care joacă la Colomiers din 2015 . Aflat la final de contract cu Tarbes, care a fost retrogradată sezonul trecut în Federale 1 din cauza unor probleme administrative și financiare, Antonescu a mai avut oferte și de la alte echipe din Federale 1și ProD2. „Am ales clubul unde am mai multe șanse să joc”, a spus el. La Colomiers va colabora cu Marc Dantin, antrenorul pachetului de înaintare cu care a lucrat la Tarbes, ce s-a alăturat și el grupării  din Haute-Garonne. Colomiers a terminat pe locul 7 ediția din acest an a ProD2. De altfel, clubul a facut în aceste zile o campanie masivă de transferuri, nu mai puțin de opt jucători alăturându-se echipei.”Acest transfer înseamnă un pas înainte pentru mine și îmi dovedește că nu am muncit degeaba până acum. Este un transfer către un club din Pro D2 pe care l-am așteptat de ceva timp și mă bucur că a apărut acum. Este un plus  faptul că o să ajung într -o echipă foarte bună unde cunosc deja câțiva jucători cu care am jucat în trecut. Principalul obiectiv pe care îl am acum este să îmi câștig locul în echipă pentru ca fiind nou o să plec de la zero. Trebuie să dau totul în antrenamente și în meciuri, să fiu concentrat 100% pe ce am de făcut și să arat care îmi este valoarea. Mă bucur că mai am români în echipă, pe Macovei și Turashvili, pentru că asta te face să te gândești mai des acasă, să-i simți ca pe o familie. În plus, legăturile care s-au creat la echipa națională continuă aici, ne putem baza unii pe ceilalți”, a declarat Marius Antonescu pentru „FRR.ro”. (D.C.)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.