Sport

Mânjii lui Rădoi, episodul doi

Ziarul de Vrancea
7 sep 2019 907 vizualizări

In această seară, la Aalborg se joacă primul meci al naționala U21 a României în campania de calificare la Euro 2021* până acum, în grupa A a VIII-a s-au jucat deja două meciuri încheiate cu mari surprize * partida va fi transmisă de ProTV

Astăzi, de la ora 19:30, lotul de tineret U21 al României pornește un drum în calificările pentru Euro 2021, întâlnind la Aalborg reprezentativa Danemarcei, una dintre favoritele la calificare, iar selecționerul Mirel Rădoi este dornic să reediteze performanța obținută de generația Euro 2019 care a ajuns până în semifinalele turneului din Italia și San Marino, calificându-se și pentru Jocurile Olympice de anul viitor, de la Tokyo. Într-o coferință de presă, Rădoi s-a referit la meciul din Danemarca: „Începem un drum nou, e un nou început. Sper să fie un prim pas fericit și să ne întoarcem acasă cu toate punctele. Întâlnim o echipă cu un selecționer nou, un spaniol, Albert Capellas, dar ne-am documentat bine. În plus, am avut pe cineva la amicalul lor cu Ungaria. Trebuie să lăsăm deoparte ce a fost în vară, nu vreau ca jucătorii să resimtă presiunea. Românii vor din nou să ne vadă acolo și au încredere în noi că vom reuși. Asta ne motivează suplimentar. Nu vrem să îi dezamăgim. Vom implementa un alt sistem de joc, dar filosofia va fi aceeasi. Veti vedea aceleași lucruri bune ca până acum. Vrem totuși să aducem în plus temporizarea, cred că asta ne-a lipsit până acum”, a declarat Rădoi.

Din lotul care a strălucit în Italia, mai sunt unii jucători, cum ar fi Pașcanu, Boboc, T.Băluță, Ciobanu, Olaru, Coman sau Adi Petre, în timp ce alții au făcut pasul spre naționala de seniori, sau nu mai îndeplinesc condițiile de vărstă. Alți jucători tineri, precum Oaidă, Dragomir, Carnat sau George Ganea (fiul „ganezului” de altă dată), ard de nerăbdare să-și dovedească calitățile. În plus, va conta mult și experiența acumulată de Rădoi în această meserie. Partida de la Alborg, care va fi transmisă și la noi pe ProTV este startul în noua campanie pentru ambele echipe. În grupa a VIII-a, s-au disputat doar două meciuri: Ucraina – Finlanda 0-2 (mare surpriză!) și Irlanda de Nord- Malta 0-0 (alta și mai mare!). Pentru campania care va demara în această toamnă sunt eligibili jucătorii născuți începând cu 1 ianuarie 1998.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.