Sport

Mandy Minella s-a răzbunat

Ziarul de Vrancea
7 nov 2018 593 vizualizări

Mihaela Buzărnescu nu se regăsește după accident * luxemburgheza care a criticat-o la US Open pentru retragerea forțată, a învins în trei seturi în Luxemburg

După succesele jucătoarelor de tenis Anei Bogdan și Monicăi Niculescu,  au urmat și două eșecuri în turneul challenger de la  Limoges. Neașteptată a fost înfrângerea Alexandrei Dulgheru (148 WTA) în fața unei sportive de 35 de ani, clasată pe locul 693. Este vorba de Renata Voracova (Cehia), fost număr 74 acum opt, ani care a câștigat cu 6-7, 6-1, 6-1, după o oră și 53 de minute. Românca pornea ca favorită, dar sportiva din Cehia avea să-i creeze probleme încă din primul set. Dulgheru s-a distanțat la 3-0 în prima manșă, dar ulterior Voracova a reușit o revenire spectaculoasă. A egalat la 3, s-a mers cap la cap, iar setul a fost decis în tie-break. Românca a avut două oportunități de concretizare a manșei, dar a și-a adjudecat jocul abia la a treia șansă, 7-4. În următoarele seturi, Voracova a părut mult mai proaspătă. A fost mai agresivă, a fost mai constantă la serviciu și, ajutată și de greșelile Alexandrei, a reușit să câștige de o manieră clară partida.

Mihaela Buzărnescu (24 WTA) a dezamăgit și ea în meciul cu luxemburgheza Mandy Minella (111). Mihaela  a fost învinsă după o luptă grea, de aproape două ore, cu scorul de 4-6, 7-5, 4-6, sportiva din Marele Ducat, fiind mai concentrată în joc. Mihaela era prima favorită a turneului la care a intrat cu wild-card. Mandy Minella a jucat cu mai multă ambiție, ea fiind angrenată într-un conflict cu Mihaela, din cauza retragerii acesteia de la US Open. Accidentată la Montreal, unde a suferit ruperea unui ligament la glezna dreaptă, Buzărnescu nu s-a retras de la turneul american decât după tragerea la sorți a tabloului principal, ceea ce a dus la înlocuirea ei cu o jucătoare din postura de lucky loser, Mona Barthel. Dacă s-ar fi retras înaintea tragerii la sorți, Buzărnescu ar fi fost înlocuită de Minella, ca rezervă.

...............

 * Alte rezultate: Margarita Gasparian (Rusia) – Marina Melnikova (Rusia) 6-3, 6-3; Audrey Albie (Franța) – Veronika Kudermetova (Rusia) 7-5, 7-6; Pauline Parmentier (Franța) – Fiona Ferro (Franța) 7-5, 6-2.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.