Sport

Mai multe înfrângeri pentru românce

Ziarul de Vrancea
1 feb 2018 699 vizualizări

Ana Bogdan a fost învinsă în Taiwan de către Eugénie Bouchard * Mihaela Buzărnescu merge mai departe la Midland, în timp ce Irina Bara a fost eliminată * Irina Begu i-a luat un set Petrei Kvitova

Ana Bogdan (89 WTA) a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de WTA de la Taipei, cu premii în valoare de 226.750 de dolari, după ce a fost învinsă, ieri, de canadianca Eugénie Bouchard, locul 121 WTA, cu scorul de 5-7, 5-7. Fosta finalistă la Wimbledon și număr 5 WTA s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră și 48 de minute. ÎN setul secund, Ana Bogdan a salvat patru mingi de meci, trei dintre ele la 4-5 și una la 5-6, dar în cele din urmă canadianca a reușit să își adjudece victoria. În sferturile probei de simplu de la Taipei se află și Monica Niculescu (99 WTA) care o întâlnește astăzi, de la 08:30, pe germanca Sabine Lisicki, fost număr 35 mondial, acum pe locul 246. Alte rezultate de la Taipei: Magda Linette (Polonia) – Johanna Larsson (Suedia) 6-1, 6-7, 7-6; Timea Babos (Ungaria) – Dalila Jakupovic (Slovenia) 6-3, 4-6, 6-2; Wang Yifan (China) – Pauline Parmentier (Franța) 6-3, 6-3.

* Și reprezentantele noastre la turneul ITF de la Burnie (Australia, 60.000 $) au părăsit competiția în sferturile de finală. Alexandra Dulgheru (176 WTA) a fost învinsă în 89 de minute de prima favorită, elvețianca Viktorija Golubic (109), iar Jaqueline Cristian (223) a pierdut cu 4-6, 4-6 în fața australiencei Zoe Hivel (303), la capătul unui meci care a durat o oră și 28 de minute.

* Irina Bara (175 WTA) a pierdut în turul II al turneului ITF de la Midland (SUA), în fața canadiencei Carol Zhao (143) cu scorul de 2-6, 1-6. Carol Zhao va veni spătămâna viitoare la Cluj, pentru întâlnirea de FedCup cu România. Ea este jucătoarea numărul 1 a echipei canadiene pentru partida din Grupa Mondială II a competiției. La Midland participă și Mihaela Buzărnescu, locul 43 WTA și cap de serie numărul 1. Ea va jucat, ieri, în turul al doilea cu sportiva elvețiană Stefanie Voegele(178 WTA) și a reușit să câștige un meci pe care îl începuse foarte prost, scor 1-6, 6-0, 6-2. În sferturi, Mihaela o va înâlni pe suedeza Rebeca Petersson, care a dispus cu 7-5, 6-4 de americanca Jessica Pegula.

Buzărnescu și Bara fac echipă la dublu, probă la care sunt favorite nr. 2. Ele au învins în turul I perechea americană Elizabeth Coleman/Karina Miller, cu scorul de 6-4, 6-4.  

* La Sankt Petersburg, Irina Begu a fost dominată două seturi din trei de către celebra  Petra Kvitova, care a câștigat cu 6-3, 1-6, 6-1. Rezultate înregistrate în optimile turneului de la Sankt Petersburg: Julia Goerges (Germania) – Roberta Vinci (Italia) 7-5, 6-0; Kristina Mladenovic (Franța)  -Dominika Cibulkova (Slovacia) 6-4, 6-4; Katerina Siniakova (Cehia) – Ekaterina Makarova (Rusia) 7-6, 7-5; Caroline Wozniacki (Danermarca) – Anastasia Potapova (Rusia) 6-0, 6-1.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.