Sport

Mai facem vreo minune?

Ziarul de Vrancea
26 aug 2019 893 vizualizări

Astăzi, de la ora 22:00, Slavia Praga – CFR Cluj, meci decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor* meciul va fi transmis de Look, Digi și Telekom

CFR Cluj a ajuns aseară la Praga, pentru partida retur cu Slavia, din play-off-ul Ligii Campionilor. Dan Petrescu se bazează pe 21 de jucători pentru jocul de astăzi de la ora 22:00.Formația ardeleană are nevoie de cel puțin un gol în 90 de minute pentru a întoarce soarta calificării, după 0-1 în Gruia, în meciul tur. Juan Culio și Paulo Vinicius sunt cei doi jucători care nu au intrat în calcule pentru partida tur și nu fac parte din lot nici pentru jocul de la Praga. În schimb, fac parte din echipa care a efectuat deplasare Ovidiu Hoban și Răzvan Horj. Astfel, Petrescu va alege primul „11” din 21 de jucători pe care îi are la dispoziție. Șapte titulari de la meciul tur cu Slavia Praga au fost odihniți la meciul cu FC Botoșani din ultima etapă de campionat. Arlauskis, Camora, Burcă și Deac au jucat din primul minut ambele meciuri din Gruia de săptămâna trecută. În partea a doua a întâlnirii din Liga 1, Ciprian Deac a fost înlocuit cu Billel Omrani. „Înaintea confruntării cu cehii, Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului, a declarat că sunt șanse mari ca George Țucudean să joace încă din primul minut, în ciuda faptului că s-a speculat că s-ar putea retrage pentru o perioadă de timp din fotbal. În urmă cu câteva luni i-au fost depistate câteva probleme cu inima. „George este în lotul echipei, e menajat ca și ceilalți jucători pentru returul cu Slavia, poate va fi chiar titular acolo, nu e nimic, doar zvonuri care nu au nicio legătură cu realitatea. George urmează programul normal al echipei, a făcut antrenament dimineață și va face parte din lotul care face deplasarea la Praga”a spus Bogdan Mara. „Șansele sunt 50-50. CFR e o echipă bună, are un antrenor experimentat. Totul e deschis. CFR a arătat cu Celtic cât de periculoasă e. Situația lor nu era deloc simplă și le-au dat patru goluri! Au o mare forță interioară. Noi vom juca în stilul nostru și rămânem încrezători”, a declarat antrenorul Slaviei, Jindrich Tripsovsky, la antrenamentul de aseară, pentru „Gazeta Sporturilor”.

Formațiile probabile

Slavia Praga: Kolar – Coufal, Kudela, Hovorka, Boril – Soucek, Traore – Masopust, Stanciu, Olayinka – van Buren

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Cestor, Burcă, Camora – Aurelio, Bordeianu, Djokovic – Deac, Țucudean, Omrani.

Arbitru: Gianluca Rocchi (Italia)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.