Sport

“Mai bine italian, decât oltean”

Ziarul de Vrancea
4 mar 2019 431 vizualizări

Antrenorul CSU Craiova, Davis Mangia,  a intrat în conflict cu suporterii craioveni din cauza înfrângerii cu Astra, mărul discordiei fiind brazilianul Nuno Rocha

Universitatea Craiova a ratat șansa să se apropie la trei puncte de liderul CFR Cluj și la unul de vicecampioana României, FCSB. Oltenii lui Mangia au pierdut pe teren propriu ultimul meci jucat în sezonul regular. A fost 2-1 pentru Astra Giurgiu, după ce Craiova a condus cu 1-0. Oaspeții, lipsiți de Denis Alibec, au avut ocaziile primei reprize, dar Hambo și Llullaku au ratat cu nonșalanță. Oltenii au dat deschis scorul imediat după pauză. Koljic a marcat al 12-lea său gol din acest sezon. Astra a restabilit egalitate în minutul 76, prin Llullaku. S-a terminat, însă, 2-1 pentru Astra, după ce Donkor a trimis în propria poartă la centrarea lui Valentin Gheorghe. La sfârșitul partidei s-a iscat un conflict între suporteri și antrenorul echipei oltene, Devis Mangia, din cauza jucătorului Nuno Rocha. Aflat în dizgrația publicului craiovean din cauza evoluțiilor slabe din ultima vreme, brazilianul a fost huiduit aproape în permanență, fără a reuși nici în acest meci ceva deosebit. “Înaintea acestui meci credeam că echipa mea se poate bate la titlu. Acum depinde. Dacă venim aici și suntem fluierați după cinci minute, va fi dificil. Jucătorii sunt și ei oameni. Îmi apăr jucătorii de fiecare dată. Mă arunc în foc pentru jucătorii mei! Dacă unul dintre ei e fluierat după cinci minute, nu e normal. Dacă la meciul următor lumea mă va fluiera pe mine, e mai bine. Asta trebuie, să îi lase pe fotbaliști în pace”, a declarat Mangia la Telekom Sport. Duelul dintre Universitatea Craiova și Astra se repetă în prima etapă din play-off, duminică, 10 martie, de la ora 20:30. De altfel, nu este singurul meci care se repetă într-un interval de o săptămână. CFR Cluj va juca din nou cu Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă, pe stadionul din Gruia de la ora 20:15. În urma acestui rezultat și a înjumătățirii punctelor, CFR, FCSB și CSU Craiova sunt “înșirate” la distanțe de două puncte.

Clasamentul la startul play-off-ului, după înjumătățirea punctelor arată astfel: 1. CFR Cluj – 27 p; 2. FCSB – 25 p; 3. Craiova – 23 p; 4. Astra Giurgiu – 21 p; 5. Viitorul – 19 p; 6. Sepsi – 19 p. Echipele FCSB, CSU Craiova și Sepsi, având punctaje impare în clasamentul sezonului regulat, au primit rotunjirea de 0,5 puncte după înjumătățire și, în consecință, vor fi dezavantajare în cazul egalității de puncte la finalul competiției.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.