Sport

Magul de la Liberec revine la Dinamo

Ziarul de Vrancea
14 dec 2020 886 vizualizări

Antrenorul italian Dario Bonetti s-a întâlnit cu actualul tehnician Jerry Gane și ar putea prelua echipa bucureșteanț

Fostul tehnician al echipei Dinamo Dario Bonetti s-a întâlnit,ieri, cu actualul antrenor al „câinilor”, Ionel Gane, anunță suporterii acționari ai formației din Șoseaua Ștefan cel Mare. „Dario Bonetti s-a întâlnit cu Jerry Gane, în biroul acestuia de la Săftica, antrenorul lui Dinamo oferindu-i detalii despre situația exactă în care se află echipa și staff-ul în acest moment. Reamintim suporterilor că Jerry Gane a fost de acord să colaboreze cu Dario Bonetti, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo. Însă în nici un caz nu trebuie să amestecăm lucrurile”, se arată într-un comunicat al Peluzei Cătălin Hâldan, care dezminte unele informații apărute în presă prin care se spune că Bonetti a fost în cantonamentul echipei de la Săftica și a discutat cu jucătorii.

Tehnicianul italian Dario Bonetti a fost antrenorul echipei Dinamo de două ori, în sezoanele 2009-2010 și 2012-2013. Cu el pe bancă, Dinamo a reușit „Minunea de la Liberec”, în august 2009, când a învins-o pe Slovan Liberec la lovituri de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 3-0 pentru „câini”. În tur, Dinamo pierduse la „masa verde” cu 0-3, după ce suporterii au intrat pe teren nemulțumiți de jocul favoriților, la scorul de 0-2.

În altă ordine de idei, spaniolul Alejandro Couto Lago a fost destituit, ieri, in funcția de director general al FC Dinamo București, printr-o decizie a Consiliului de Administrație, se arată într-un comunicat de presă al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare .Couto Lago ocupa postul de director general din 30 noiembrie 2020. FC Dinamo anunță că până la desemnarea unui nou director general, clubul va fi reprezentat în exclusivitate de Constantin Eftimescu (președinte al Consiliului de Administrație) și Cornel Țălnar (membru al Consiliului de Administrație) în raporturile cu Federația Română de Fotbal (FRF), Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), instituțiile bancare din România și partenerii grupării.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.