Sport

Lucescu sărbătorește la Salonic

Ziarul de Vrancea
15 aug 2018 437 vizualizări

PAOK, echipa lui Răzvan, a eliminat pe Spartak și s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, unde va întâlni pe Benfica Lisabona

Formația PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, marți seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Spartak Moscova, și s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. În tur, PAOK s-a impus, scor 3-2. Calificat în play-off-ul Ligii Campionilor cu PAOK Salonic, Lucescu Jr. a vorbit, după egalul cu Spartak Moscova, despre ce înseamnă pentru el a doua dublă câștigată în acest sezon. La Moscova, PAOK a profitat de eliminarea lui Luiz Adriano și a făcut un meci perfect, după 3-2 în tur. S-a terminat 0-0, cu rușii având puține șanse de a răsturna calculele calificării, iar succesul l-a făcut pe Răzvan Lucescu să exulte: "Acest egal este mai mult decât o victorie pentru noi. Am spus ieri că am venit aici să învingem și puteam să învingem. Am avut numeroase ocazii de a marca. Este incredibil ce am realizat. Astăzi am avut o mulțime de ocazii de a marca. Șansa s-ar fi putut întoarce împotriva noastră, mai ales în ultimele minute, când nu am deținut controlul total. Am făcut un joc impecabil. Faptul că am trecut de Basel și Spartak este fantastic pentru noi. Jucătorii mei merită toate laudele", a spus antrenorul lui PAOK, care a fost urmărit din tribune de tatăl său.

Pentru a intra în faza grupelor Ligii Campionilor, PAOK mai are un obstacol de trecut. Este vorba de Benfica Lisabona, care a reușit să-și păstreze micuțul avantaj din tur (1-0), remizând, scor, 1-1 pe terenul echipei Fenerbahçe. Lusitanii au marcat primii, în min. 26, prin Fernandes, iar Fener a egalat în finalul primei reprize, prin Alper. Slavia Praga, cu Alexandru Băluță în teren din minutul 68, a fost învinsă cu 0-2 la Kiev de Dinamo și a fost eliminată din Liga Campionilor. În tur, la Praga, scorul a fost 1-1 Golurile gazdelor au fost marcate deVerbic (’11) și Besedin (’74). Ceea ce n-a reușit campioana României, CFR Cluj, să-i pună la punct pe suedezii de la Malmö FF a făcut-o echipa maghiară Vidi Mol din Szekesfehervar. După 1-1 în Suedia, returul din Ungaria s-a încheiat tot la egalitate, 0-0, dar golul marcat de maghiari în deplasare a contat la calificare.

Celelalte rezultate din manșa secundă a turului III preliminar al Ligii Campionilor: BATE Borîsau – Qarabag Agdam 1-1 (în tur, 1-0); FC Shëndija – RB Salzburg 0-1 (0-3); AEK Atena – Celtic Glasgow 2-1 (1-1); Dinamo Zagreb – FC Astana 1-0 (2-0); Ajax Amsterdam – Standard Liège 3-0 (2-2) – Marin a fost integralist la oaspeți; Spartak Trnava – FK Crvena Zvezda Belgrad 1-2 (1-1) – după prelungiri.

Programul meciurilor din play-off (21/22 – 28/29 august): Crvena Zvezda – Salzburg, BATE – PSV Eindhoven, Young Boys Berna – Dinamo Zagreb, FC Vidi – AEK Atena, Benfica Lisabona – PAOK Salonic, Ajax Amsterdam – Dinamo Kiev.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.