Sport

Locuri la Gălăciuc pentru petrecerea Paștelui

Dan Chiriac
4 apr 2018 1190 vizualizări

De Paştele ortodox, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea oferă cazare în cadrul Centrului de Agrement Gălăciuc. Preţul unei zile de cazare pentru sărbătorile pascale este de 50 lei /persoană.  În funcție de mărirea grupului prețul poate fi negociat. Centrul  dispune  de  un  Complex alimentar renovat în  anul 2012 cu sală de mese  modernă de 180 locuri/serie, bucătărie modern utilată, club unde se pot desfăşura  activităţi cultural-educative, terasă,  teren de volei, handbal, scenă în aer liber pentru spectacole, loc de joacă pentru copii.  Posibilităţi de agrement: Rezervaţia naturală Cheile Tişiţei, Cascada Putnei, Păstrăvăria Lepşa, Casa memorială Moş Ion Roată, monumentele istorice de la Soveja, Mărăşti, Mărăşeşti, Staţia Seismică Vrâncioaia. Aşezat pe plaiuri pitoreşti vrâncene, Centrul de Agrement Gălăciuc este apreciat în primul rând pentru cadrul natural şi pentru aerul curat, ce recomandă această zonă pentru o vacanţă liniştită şi relaxantă. Aflat departe de agitaţia şi aerul poluat, specifice aşezărilor urbane, zona impresionează prin diversitatea de culoare şi măreţia peisajului, această zonă reprezintă o destinaţie de vacanţă ideală atât în perioada sezonului rece, cât şi în perioada sezonului cald. Centrul de agrement este aşezat în partea de nord a judeţului Vrancea, în localitatea Tulnici, la o distanţă de 62 km de municipiul Focşani, în zona turistică Lepşa – Greşu, la o altitudine de 700 m. Are o capacitate de 225 locuri pe serie, cazarea se face în cabane din lemn şi zid, amplasate în mijlocul unei frumoase păduri de conifere, oferind un peisaj de neuitat. Camerele au 2-6 locuri. Cele mai mari şi mai frumoase cabane, aflate chiar în vecinătatea blocului alimentar, au fost renovate şi reamenajate în interior în cursul anului 2014. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.