Sport

Llullaku revine în România

Ziarul de Vrancea
27 iun 2018 615 vizualizări

Atacantul albanez care a jucat la Mediaș și Iași s-a transferat la Astra

Clubul Astra Giurgiu anunță transferul jucătorului Azdren Lullaku, fotbalist care a câștigat titlul de golgeter al Ligii I, în sezonul 2016-2017. El marcase 16 goluri pentru Gaz Metan Mediaș, înainte de a pleca din România la Astana (Kazahstan), în decembrie 2016. Ultima dată la Virtus Entella, în Serie B italiană, atacantul de 30 de ani, internațional albanez, a semnat miercuri un angajament valabil pentru următoarele două sezoane cu clubul din Giurgiu și va face parte din lotul care va pleca, vineri, spre Slovenia, pentru al doilea stagiu de pregătire al verii.

* FC Viitorul anunță transferul jucătorului Srdjan Luchin, care s-a alăturat lotului echipei constănțene în cantonamentul din Polonia. În vârstă de 32 de ani, Luchin, care a jucat ultima dată la CFR Cluj, a semnat un contract valabil pentru un sezon, cu drept de prelungire pentru încă doi ani. Srdjan Luchin evoluează pe postul de fundaș și în cariera sa a mai jucat pentru Poli Timișoara, Dinamo București, Botev Plovdiv, FCSB, Levski Sofia și CFR Cluj. El are 11 prezențe în naționala de seniori a României, pentru care a înscris un gol. în palmaresul său figurează două titluri de campion al României, două trofee ale Cupei României și unul al Supercupei României * FC Voluntari s-a despărțit de 13 jucători cărora le-au expirat contractele sau perioada pentru care au fost împrumutați. Astfel, Mincă, Balauru, Balaur, Novac, Horj, Pleașcă, Benzar, Marinescu, Ivanovici, Cernat, Sâmărtean, Cazan și Voicu nu își mai continuă activitatea în cadrul grupării ilfovene.

* Ivan Covic, care a evoluat ultima oară la Apollon Smyrnis, în Grecia, a devenit oficial portarul echipei Sepsi OSK. Goalkeeper-ul croat, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract până la finalul sezonului competițional 2018/2019, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Covic a mai jucat în țara sa natală la Inter Zapresici și la NK Hrvatski Dragovoljac. Sepsi a mai transferat ieri un jucător, fundașului dreapta Gabriel Rodrigues de Moura, care a evoluat ultima oară pentru Gil Vicente (Portugalia). Jucătorul brazilian, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul din Sfântu Gheorghe.  În cariera sa, el a mai evoluat la Guarany, Mirandela, Penafiel și Anorthosis.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.