Sport

Lipă cere bani

Ziarul de Vrancea
13 aug 2018 514 vizualizări

Președintele FR Canotaj solicită de la guvern mărirea salariilor, dar primește urări de succes la Mondiale

Președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a declarat, luni, la Complexul Sportiv Național Snagov, că în condițiile actuale ale sportului românesc nu se mai poate câștiga medalia la aur la Jocurile Olimpice. "Eu sper și vreau să cred că doamna ministru a avut întotdeauna senimente bune față de canotaj și nu ar trebui să fie supărată în general pe canotaj, ci doar pe mine. Dintotdeauna am fost un om sincer și am spus lucrurilor pe nume și atunci când simt că lucrurile nu merg în direcția în care mi-aș dori eu să pot face performanță sunt nevoită să mă plâng. Nu ar trebui să se supere ci să încerce să se gândească dacă am sau nu dreptate, dacă lucrurile se pot îmbunătăți”, a spus Lipă, afirmând că performanța la acest nivel nu se poate face decât în echipă. “Jumătate din mine se bucură pentru această performanță, pentru că ne putem bate cu alte puteri ale lumii, dar pe de altă parte mă doare că nu mai sunt și alte sporturi lângă noi, dar nu e timpul pierdut, cu siguranță vor mai apărea și alți sportivi. Medalia de aur nu se mai poate cuceri în condițiile actuale. Avem nevoie de investiții, de cercetare, de medicină, de nutriție, de psiohologie, de antrenori, de multe lucruri pentru a face performanță”, a completat  Lipă la un eveniment la care au participat membrii loturilor naționale de canotaj, conducerea federației, ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, și secretarul general al COSR, George Boroi.

Pentru rezolvarea situației salariilor minime acordate lucrătorilor din direcțiile din subordinea MTS, printre care se află și antrenorul lotului feminin de canotaj, Mircea Roman, fosta mare canotoare a spus că este nevoie și de sprijinul ministerului muncii și ministerul finanțelor. Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, a ținut să le ureze succes și la Campionatele Mondiale de canotaj, echipajelor medaliate la europenele de la Glasgow.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.