Sport

Liga Națională Masculină de Handbal | Minaur câștigă în ultimele secunde cu Focșaniul

Ziarul de Vrancea
15 nov 2018 885 vizualizări
Fotografie preluată de pe site-ul:handbalmania.ro
Fotografie preluată de pe site-ul:handbalmania.ro

Meci încins miercuri ( n.r 14.11.2018) seara, la Baia Mare, între o echipă a lui Minaur amenințată de sancțiuni și CSM Focșani, revelația turului în Liga Zimbrilor. Conform așteptărilor, partida a fost extrem de echilibrată, cu destule momente tensionate, în care băncile tehnice au sărit în aer. 

Mai mult, în debutul reprizei secunde, observatorul a solicitat intervenția unui om de ordine pentru a calma spiritele în tribună, după un duel mai aspru. Cu un final de primă repriză mai bun, băimărenii au intrat la pauză cu un avans de 4 goluri, însă oaspeții au revenit și au preluat conducerea în minutul 42, cu 19-18. Timp de un sfert de oră, gazdele s-au aflat mereu în urmărirea adversarilor, iar în ultimul minut, la 24-24, Focșaniul a avut atacul dar unul din handbaliștii oaspeților a făcut fault, după care Marta a înscris golul victoriei gazdelor, care o aduce pe Minaur pe loc de play-off, cu 16 puncte.

”Am jucat o primă repriză foarte bună, apoi, în a doua, adversarii au jucat mai exact în apărare și nouă ne-a fost mai greu să înscriem. Am mers cap la cap până la capăt, apoi noi am gestionat mai bine finalul. Am obținut 3 puncte foarte importante și suntem bucuroși pentru asta! ”Raul Fotonea (antrenor Minaur Baia Mare)

Minaur Baia Mare – CSM Focșani 25-24 (14-10)

Baia Mare: Țenghea, Apostu – Csepreghi 12, Căbuț 4, Brajovic 3, Vujadinovic 3, Haiduc 1, Cristescu 1, Marta 1, Nagy, Botea, Popescu, Ștefan. Antrenor: Raul Fotonea.

Focșani: Marocico, Tevzadze – Mocanu 6, Țuțu 5, Sladic 4, Miroiu 3, Pătru 2, Ragea 1, Moisă 1, Hrimiuc 1, Eros 1, Rață, Popovici, Hagiu, Gramatic. Antrenor: Sandu Iacob.

Foto: Ovidiu Dragomir

Citiți și:Sandu Iacob: ”Suntem dezamăgiți de rezultat, dar ne vom lupta mai departe”

CSM Focșani a suferit miercuri seara, la Baia Mare, cea de-a patra înfrângere a sezonului, după ce Minaur a înscris golul victoriei în ultimele secunde ale jocului. Iată ce a declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul principal al echipei vrâncene, Sandu Iacob.

”Am făcut o primă repriză care le-a oferit adversarilor posibilitatea de a ne domina mental, n-am fost suficient de combativi, am fost temători pe posesie și n-am avut decizie în acțiunile pe care le-am întreprins. Echipa gazdă a profitat de toate aceste lucruri și s-a distanțat. În repriza a doua, în schimb, am schimbat modul de abordare, am fost mult mai agresivi în apărare, unde le-am pus probleme, apoi, pe faza de atac, am reușit săînscriem câteva goluri de la distanță. Ne-am creat un oarecare avantaj, dar n-am putut să păstrăm linia și să câștigăm acest meci. Suntem dezamăgiți de rezultat, dar e doar o altă situație cu care ne-am confruntat, ne vom lupta mai departe și, atât timp cât vom avea practic șanse de a fi între cele mai bune opt echipe din țară, ne vom bate și vom dori să ne atingem obiectivul.” -Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

Text informații + foto:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.