Sport

Leul britanic mușcă rău

Ziarul de Vrancea
17 nov 2019 944 vizualizări

Echipa antrenată de Gareth Southgate are un apetit ofensiv de invidiat: 37 de goluri în opt meciuri

Cu o singură înfrângere (1-2 la Cehia) în grupa A a preliminariilor Euro2020, echipa Angliei a avut una dintre cele mai ofensive prestații din preliminariile Campionatului European 2020. 5-1, 7-0 cu Muntenegru, 4-0, 6-0 cu Bulgaria, 5-3, 4-0 cu Kosovo și 5-0 cu Cehia, echipa pregătită de Garreth Southgate, a avut un apetit ofensiv extraordinar, 37 de goluri în opt meciuri și furnizând și golgeterul competiției, Harry Kane. Golurile victoriei cu 4-0 asupra echipei Kosovo, la Prishtina, au fost marcate de Winks (’32), Kane (’79), Rashford (’83), Mount (’90^1).Calificată deja la turneu după victoria chinuită asupra acelorași kosovari, echipa Cehiei a abordat liniștită partida din Bulgaria, vecinii noștri câștigând cu 1-0, prin golul marcat în min. 56 de Bojikov. Anglia și Cehia sunt echipele calificate direct la Euro2020.

Și în grupa H jocurile erau deja făcute, iar echipele calificate au jucat serios ultimele meciuri și și-au făcut temele. Echipa Franței a rezolvat partida de la Tirana în prima jumătate de oră, câștigând în fața Albaniei cu 2-0 prin reușitele lui Tolisso (’9) și Griezmann (’70), iar Turcia a învins în Andorra cu 2-0, golurile fiind reușite de Enes Unal în minutele 17 și 21. În fine, Republica Moldova a pierdut pe teren propriu în fața Islandei (una dintre posibilele adversare ale României) cu 1-2. Marcatori: Milinceanu (’56) / Bjarnarsson (’17), Sigurdsson (’65).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.