Sport

Laura Moisă a ratat turneul european

Ziarul de Vrancea
8 dec 2020 1063 vizualizări

După ce va termina carantina și va ieși cu testul negativ, handbalista română va trebui să părăsească Danemarca

Managerul naționalei de handbal feminin a României, Nicoleta Alexandrescu, a declarat, ieri că extrema Laura Moisă, testată pozitiv chiar la sosirea la CE din Danemarca, va rămâne în carantină, în hotelul în care s-a aflat de la început, „până va avea rezultat negativ”. „Și la testul de astăzi a ieșit pozitivă, pentru că e în perioada de 14 zile de la depistare”, a spus Nicoleta Alexandrescu. Forul european de handbal (EHF) a emis în urmă cu o zi o informare oficială, ca urmare a mai multor încălcări ale protocolului sanitar de către membri din delegațiile a cinci echipe, în care subliniază și faptul că „membrii delegațiilor care au fost testați pozitiv se supun unei carantine de șapte zile, iar apoi se pot întoarce în țările de proveniență”.Thomas Schöneich, director Media al EHF, a transmis că „se păstrează legătura permanent cu delegația României și se caută cea mai bună soluție pentru ca jucătoarea să ajungă în țară. Ce este clar însă, e că ea nu va mai putea să se alăture lotului și să joace la acest turneu final”, a explicat Thomas Schöneich.

Nicoleta Alexandrescu a oferit precizări în legătură cu situația jucătoarei: „Laura este în continuare în carantină, a fost testată pentru a treia oară în ultimele zile, inclusiv astăzi, iar rezultatul este pozitiv, normal, pentru că este în intervalul de 14 zile, Am fost informați de decizia EHF acum trei zile, este o regulă care s-a schimbat în timpul jocului, ce putem zice? Laura Moise va sta în acel hotel până ce testul va ieși negativ”, a declarat Nicoleta Alexandrescu. Echipa României este calificată în grupele principale ale Campionatului European, după 19-22 cu Germania, 27-25 cu Polonia și 22-28 cu Norvegia


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.