Sport

Lanțul suspiciunilor

Ziarul de Vrancea
1 aug 2020 829 vizualizări

FCSB a oferit victoria CFR Cluj, folosind o gașcă de adolescenți în ceea ce era numit derbiul campionatului *ajunse cu sacii în căruță, FC Voluntari și FC Viitorul se joacă cu punctele influențând lupta pentru evitarea retrogradării

Play-off: FCSB – CFR Cluj 0-2 (0-0). Susic ('86), Itu ('88). Gigi Becali și secundul său,Anton Petrea, au oferit pe tavă victoria CFR utilizând o formație de tineri de 17-19 de ani, însă CFR, lipsită de antrenorul lui Dan Petrescu s-a impus greu în ultimele minute de joc. CFR Cluj conduce acum în clasament cu 46 de puncte, urmată de CSU Craiova cu două mai puțin, dar și cu un meci de disputat cu Astra. Conform cerințelor UEFA, astăzi până la miezul nopții FRF trebuie să anunțe nominal reprezentantele României în Cupele Europene. Conform reglementărilor LPF, care s-a consultat cu forul continental, partida Astra – Craiova se va disputa după 3 august numai dacă nu mai are importanță în stabilirea campioanei. Dacă în meciul de la ora 20:30, câștigă CFR sau Craiova, partida de la Giurgiu se va disputa ulterior. Dacă meciul se încheie la egalitate, se acordă victoria la masa verde echipei craiovene în fața Astrei, iar partida de la Giurgiu nu se mai dispută.

*FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș 4-1 (3-1). Ofosu ('1), Keyta ('23), Florescu ('26), Roman ('87) / Trif ('27). În min.72, Chamed de la oaspeți a fost eliminat, dar Gaz Metan a terminat-o de mult cu campionatul. Iar portarul debutant Albert Popa, a greșit copilărește la primele două goluri.

Play-out, etapa a XIII-a: Academica Clinceni – FC Hermannstad 0-2 (0-1). Jo ('34), Dâlbea ('61). Cu o echipă ilfoveană lipsită de motivație, sibienii au zburdat pe terenul Academicii. Fostul jucător al Iașului, Jo(alisson) a fost eroul meciului, cu un gol (primul de când joacă la Sibiu). Iar „cancelarul de fier” din Hermannstadt, Anamaria Reghecampf, a savurat victoria junkerilor săi din tribună.

*FC Viitorul – Sepsi Sfântu Gheorghe 0-3 (0-3). Carnat ('8, '32), Ștefănescu ('16). Cu excepția lui Artean, Ghiță și Rivaldinho, Hagi a aliniat o formație secundă în partida cu Sepsi. Iar formația covăsneană n-a refuzat invitația apărării diletante a Viitorului și a punctat de trei ori în jumătate de oră. Din 2015, Viitorul nu a mai pierdut la un asemenea scor pe teren propriu, precedenta performeră fiind CSMS Iași, sub bagheta lui Nicolo Napoli!

*Politehnica Iași – Chindia Târgoviște 1-0 (1-0).Passaglia ('48 – penalty). Cu o lovitură de pedeapsă smulsă cu forcepsul de Cabral, Iașul a câștigat unul dintre cele mai slabe meciuri ale campionatului, incluzând play-out-ul. Cert este că formația dâmbovițeană a retrogradat matematic, iar Politehnica mai speră.

Aseară s-a mai disputat meciul FC Voluntari – Dinamo. Ultima etapă programează meciurile FC Hermannstadt – Poli Iași, Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni, Chindia Târgoviște – FC Voluntari, Dinamo – FC Viitorul. Astăzi se va stabili la FRF modalitatea în care se va finaliza acest sezon și data când se va disputa ultima etapă și restanțele echipei Dinamo.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.