Sport

La un pas de Final 4

Ziarul de Vrancea
3 apr 2021 714 vizualizări

Handbalistele de la CSM au învins la cinci goluri diferență pe ȚSKA Moscova și se apropie de faza finală a Ligii Campionilor *portarul Jelena Grubisic se retrage

Echipa de handbal feminin CSM București a învins sâmbătă, pe teren propriu, formația ȚSKA Moscova, scor 32-27 (20-12), în manșa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Victoria a fost dedicată pivotului Crina Pintea, care aniversează în aceeași zi împlinirea vârstei de 31 de ani. Tigroaicele” au reușit o victorie importantă, după două reprize diametral opuse, dominând-o pe prima, pe care au încheiat-o cu un avantaj de opt goluri, și ratând mult în a doua, în care le-au permis adversarelor să revină pe tabelă. După cinci minute echilibrate, CSM s-a desprins pe tabelă, iar diferența a crescut constant, echipa antrenată de Adrian Vasile intrând la pauză cu Pentru CSM au marcat Barbara Lazovic 6 goluri, Siraba Dembele Pavlovic 5, Dragana Cvijic 5, Cristina Neagu 6, Elizabeth Omoregie 3, Laura Moisă 3, Bianca Bazaliu 2, Crina Pintea 2.

Portarul croatJelena Grubisic a avut o evoluție remarcabilă, reușind să apere 12 șuturi (procentaj 32%). În vârstă de 34 de ani, Jelena și-a anunțat retragerea din handbal după încheierea sezonului. Manșa secundă va avea loc duminică 11 aprilie, la Moscova, de la ora 17:00.Alte rezultate din turul sferturilor de finală: Brest Bretagne –Metz 34-24; Buducnost Podgorica – Győr 19-30. Meciurile Kristiansand – Rostov-Don se dispută pe 10 și 11 aprilie în Rusia.

*Echipa feminină Minaur Baia Mare s-a calificat în semifinalele European League, după ce a învins, în două manșe cu 31-24 formația Dunărea Brăila. În semifinale mai sunt calificate Nantes (Franța), Herning Ikast (Danemarca) și Siofok (Ungaria), Turneul final al competiției este programat pe 8 și 9 mai.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.