Sport

Sala Polivalentă din Focșani găzduiește la sfârșitul acestei săptămâni două meciuri internaționale de handbal masculin

Ziarul de Vrancea
23 oct 2021 1943 vizualizări

Moment pentru istoria sportului focșănean! Echipa de handbal a CSM Focșani 2007 va juca în premieră absolută pentru sportul focșănean într-o competiție europeană. Este vorba despre Cupa Europeană EHF în care, în turul al doilea, echipa Focșaniului va întâlni formația Handball Kaerjeng din Luxemburg. Vor fi partidele tur și retur care se vor juca sâmbătă, 23 octombrie și duminică, 24 octombrie, de la ora 18:30.

 Accesul formației de handbal într-o competiție europeană reprezintă o performanță la care s-a ajuns după câțiva ani de muncă făcută la nivel profesionist de handbaliști, conducere tehnică și administrativă care au beneficiat de suportul financiar oferit de Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani, de susținerea comunității focșănene, începând cu un public excepțional, cum rar există pentru o altă formație de handbal din România.

 După un campionat 2020-2021 pe care l-a terminat pe locul 5, echipa Focșaniului are un foarte bun început de sezon 2021-2022 pe care îl va confirma, cu siguranță, și în cele două întâlniri pe care le va avea sâmbătă și duminică, în compania oaspeților de la Handball Kaerjeng. Este un moment pentru istoria sportului focșănean – intrare în circuitul european al competițiilor la nivel de echipe - și pe care handbaliștii de la CSM 2007 îl vor onora cu o promovare în turul al treilea al Cupei Europene EHF.

 Pentru susținerea acordată până acum și, în special, pentru organizarea celor două jocuri, conducerea echipei mulțumește Consiliului Local și Primăriei Municipiului Focșani, sponsorului principal – Grand Kristal Residence City, ca și sponsorilor UMO Serv, CS Transport Public Focșani, Corso, Ravenol, Crama Gîrboiu, pe al căror sprijin contează și pentru viitoarele participări la Cupa Europeană EHF. 

 Biletele pentru meciurile de sâmbătă, 23 octombrie ora 18:30 și duminică, 24 octombrie, ora 18:30 din Sala Polivalentă, costă 50 de lei – pachet pentru ambele jocuri - și pot fi cumpărate din locațiile Corso și Branko Caffe din Focșani, iar sâmbătă, e la ora 17:30, la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Vor avea acces în Sala Polivalentă doar persoanele care au Certificat verde.

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.