Sport

La Europene, fără Drăgulescu

Ziarul de Vrancea
26 iul 2018 343 vizualizări

 Federația a anunțat loturile de gimnastică pentru competiția de la Glasgow, la seniori și juniori

Federația Română de Gimnastică a anunțat ieri  loturile pentru Campionatele Europene de la Glasgow. Așa cum se preconiza, Marian Drăgulescu nu a fost convocat pentru competiția din Marea Britanie.  Argumentul adus de FRG a fost acela că Marian nu și-a revenit complet după problemele de inimă și nu poate face față turneului. Deși “marocanul” decisese să concureze pe semnătură, Insitutul Național de Medicină Sportivă nu și-a dat acordul, susținând că gimnastul nu poate depune un efort susținut în următoarele trei luni. Decizia a venit în contradicție cu opinia medicului lui Drăgulescu, care declarase că acesta poate concura fără probleme. ”Domnul Drăgulescu a fost tratat excepțional. Se poate dovedi cu documente că poate face gimnastică fără probleme. Din punctul meu de vedere și al altor specialiști, el este nu are vreun impediment în participarea la Campionatul European de la Glasgow”, declarase dr. Oren Iancovici, medicul cardiolog al Centrului de Excelență ARES.Ieri, FRG a emis un comunicat de presă prin care anunță sportivii selecționați în vederea prezenței la europenele din Marea Briatanie. Competiția feminină se desfășoară în perioada 2-5 august, iar România va fi reprezentată de Denisa Golgotă, Anamaria Ocolișan, Carmen Ghiciuc, Laura Iacob și Nica Ivănuș în competițiile de senioare. Lotul junioarelor este compus din Silviana Sfiringu, Ana- Maria Puiu, Antonia Duță, Ioana Stănciulescu și Daniela Trică.  Concursul masculin se va desfășura în perioada 9-12 august. La seniori, țara noastră va fi reprezentată de Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Ovidiu Prichindel, și Robert Ghiuzan. Juniorii care vor fi deplasați în Marea Britanie sunt Răzvan Marc, Gabriel Burtănete, Robert Burtănete, Rafael Szabo și Eduard Gavrilă.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.